; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt vrea să aducă în SUA Cupa Mondială

04 June 2010

Brad Pitt vrea să aducă în SUA Cupa Mondială Actorul Brad Pitt (46 de ani) s-a alăturat unui comitet american care face lobby pentru Cupa Mondială din 2018 sau 2022, în speranţa că evenimentul sportiv se va ţine în Statele Unite ale Americii.

Reuters informează că Pitt luptă alături de fostul preşedinte american Bill Clinton, fostul Secretar de Stat Henry Kissinger, regizorul Spike Lee şi guvernatorul Californiei Arnold Schwarzenegger pentru a convinge comitetul FIFA să aducă fotbalul de top pe tărâm american.

„Fotbalul este un sport cu adevărat global şi este o mare onoare oportunitatea de a mă alătura efortului destinat aducerii celui mai mare eveniment sportiv al lumii în SUA', a explicat Brad Pitt.

Cupa Mondială a mai avut loc aici în anul 1994, iar acum fac lobby pentru ediţiile viitoare şi Australia, Marea Britanie, Rusia, Belgia/Olanda şi Spania/Portugalia. Gazdele Cupelor Mondiale la fotbal din 2018 şi 2022 vor fi hotărâte în luna decembrie, în urma unei întâlniri a comitetului executiv al FIFA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare