; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt va juca în “The Tiger”

14 May 2010

Brad PittDupă Babel', Brad Pitt o să apară din nou într-un film al cărui scenariu este scris de mexicanul Guillermo Arriaga, anunţă quien.com. Pelicula se va intitula The Tiger' şi va fi regizată de Darren Aronofsky (Luptătorul' – 2008).

Scenaristul peliculei Babel' din 2006 (care a luat un Oscar pentru muzică şi Globul de Aur pentru cel mai bun film-dramă) va colabora din nou cu actorul Brad Pitt.

Producţia care îl va avea protagonist pe Brad are la bază un roman SF scris de John Vaillant. Iubitul Angelinei Jolie va interpreta rolul unui activist apărator al animalelor care va proteja locuitorii unui orăşel din Siberia de atacurile unui tigru.

Cine credea că Brad Pitt s-a dedicat în ultimul timp doar Angelinei şi creşterii celor şase copii ai lor, trebuie să afle că actorul a terminat de filmat pentru drama The Tree of Life' (care se află în post-producţie) în care apare alături de Sean Penn. De asemenea, el va asigura vocea personajului Metro Man în filmul de animaţie Megamind', ce va avea premiera în noiembrie în SUA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare