; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt va fi coleg cu Leonardo DiCaprio în cel mai recent film al lui Quentin Tarantino

Brad Pitt va fi coleg cu Leonardo DiCaprio în cel mai recent film al lui Quentin Tarantino

05 March 2018

Noul film în care va juca Leonardo DiCaprio (43 de ani) şi care va fi regizat de Quentin Tarantino se va numi „Once Upon A Time In Hollywood', spun cei de la independent.co.uk. Mai mult, acelaşi site anunţă că cel care îi va da replica lui Leo va fi Brad Pitt (54 de ani), aceasta fiind prima peliculă în care cei doi vor fi colegi. Acţiunea va avea loc în Los Angeles, în 1969, iar personajele principale vor fi Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), fost star al serialelor western, şi Cliff Booth (Brad Pitt), cel care a realizat cascadoriile în locul lui de-a lungul carierei. Ei încearcă să se afirme într-un Hollywood pe care nu îl mai recunosc. Rick are şi o vecină celebră, pe actriţa Sharon Tate, soţia lui Roman Polanski, care a fost omorâtă de oamenii lui Charles Manson, personaj care de asemenea va fi portretizat în film.

Filmul „Once Upon A Time In Hollywood' este o producție Sony și este primul proiect cinematografic în afara companiei Weinstein, cu care Quentin Tarantino a lucrat până la scandalul de hărţuire sexuală în care a fost implicat Harvey Weinstein. De asemenea, pentru DiCaprio va fi prima peliculă de când acesta a câștigat premiul Oscar pentru „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass'. Actorul s-a dedicat în ultimii ani activităţilor umanitare şi fundaţiei sale, care protejează ultimele areale sălbatice din lume.

„Once Upon A Time In Hollywood' va avea premiera pe 9 august 2019. Tarantino are două premii Oscar la activ pentru scenariile filmelor „Django dezlănțuit' şi „Pulp Fiction'. El şi Leo nu se află la prima colaborare, cei doi au mai lucrat împreună şi la „Django dezlănțuit'.

Margot Robbie, Samuel L. Jackson, Jennifer Lawrence, Tom Cruise, Al Pacino şi Michael Madsen ar putea face şi ei parte din distribuţia acestui film, al cărui buget se ridică la 100 de milioane de dolari. Despre Margot Robbie se zvoneşte că o va interpreta pe Sharon Tate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare