Homepage  / Vedete străine

Brad Pitt și Penélope Cruz, escapadă romantică în Franța. Cei doi au filmat pentru prima dată împreună

Brad Pitt și Penélope Cruz, escapadă romantică în Franța. Cei doi au filmat pentru prima dată împreună
7

de Cătălina Matei,

Deși sunt două dintre cele mai puternice nume de la Hollywood, Brad Pitt (60 de ani) și Penélope Cruz (49 de ani) nu au filmat niciodată împreună. Până acum! Cei doi mari actori sunt protagoniștii unui scurt-metraj care promovează noua colecție Chanel toamnă-iarnă 2024-2025.

În doar 1 minut și 7 secunde, atât cât durează scurt-metrajul realizat special de designerul Virginie Viard pentru noua colecție Chanel toamnă-iarnă 2024-2025, Brad Pitt și  Penélope Cruz reușesc cu brio să demonstreze că sunt doi dintre cei mai buni actori de la Hollywood.

De altfel, Chanel a deschis show-ul de la Săptămâna Modei de la Paris cu acest omagiu adus unui clasic al cinematografiei franceze, dar și stațiunii franceze Deauville, apelând la Brad Pitt și Penélope Cruz pentru a reconstitui scene din filmul lui Claude Lelouch din 1966, „Un bărbat și o femeie / Un homme et une femme”.

De ce Deauville? Pentru că acesta este orașul în care a fost deschis primul butic al lui Coco Chanel, în 1912. Directorul de creație Virginie Viard a structurat întregul spectacol ca un „omagiu adus orașului Deauville, un loc care a inspirat-o Gabrielle Chanel”, conform site-ului Chanel.

Remake-ul a fost priectat înainte de defilarea pe podium de la Grand Palais din Paris, iar Brad Pitt și  Penélope Cruz au cucerit audiența de la primele cadre. Cei doi se plimbă de-a lungul unei plaje pustii, comandă fripturi și vin roșu într-un restaurant – scenele prezentând imagini cu o geantă Chanel plasată la loc de cinste – iar la final Cruz o întreabă pe chelnerița care îi servește — personaj interpretat de modelul Rianne Van Rompaey  — dacă are camere libere.

Deși au jucat anterior în același film, „The Counselor” al lui Ridley Scott, campania Chanel este prima întâlnire directă între Brad Pitt și Penélope Cruz pe ecran.

Într-un interviu acordat celor de la Vogue, Penélope Cruz povestește despre cum a lucrat cu Brad Pitt, care a lipsit la lansarea colecției de toamnă Chanel.

Am avut câteva lecturi împreună la The Counselor cu Ridley, așa că ne-am cunoscut acolo. Apoi l-am mai văzut uneori la Oscaruri sau la petrecerea lui Guy Oseary, iar eu și soțul meu am luat cina cu el odată, cu mulți ani în urmă, așa că îl cunoșteam puțin înainte, dar nu prea mult. Filmările cu Chanel au durat două zile și ne-am simțit foarte bine. Cu toții ne-am dorit să fi fost aici astazi. Dar lucrează la un film pe care – apropo – îl face cu soțul meu. Dar m-am simțit foarte bine lucrând cu Brad”, a povestit actrița care a câștigat un Oscar pentru rolul său din „Vicky Cristina Barcelona”.

Penélope Cruz este ambasador Chanel încă din 2018. Iar Brad Pitt este primul bărbat din lume care a fost ales să reprezinte Chanel, însă totul contra sumei de 7 milioane de dolari.

Descoperă în galeria foto care sunt cele mai reprezentative ținute din noua colecție Chanel toamnă-iarnă 2024-2025!

Défilé Chanel mode femme automne / hiver 2024-2025 au Grand Palais Éphémère lors de la Fashion Week de Paris (PFW)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton