; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston şi Brad Pitt încep “războiul nunţilor”?

11 March 2013

Vestea că Angelina Jolie (37 de ani) şi Brad Pitt (49 de ani) au devenit în sfârşit soţ şi soţie ar putea deveni realitate anul acesta. Actorul din “Moneyball” a obţinut de curând o licenţă de căsătorie, un act necesar pentru ca Angelina să devină oficial Dna. Pitt, scrie femalefirst.co.uk.

Conform unei surse citate de publicaţia “The Sun”, Brad Pitt are la dispoziţie 90 de zile pentru a-şi oficializa relaţia. Pentru că actul a fost obţinut la finele lui februarie, se crede că nunta ar putea avea loc la început de vară, în luna mai.

Dacă informaţia se va adeveri, nunţile celor doi foşti soţi – Brad Pitt şi Jennifer Aniston – ar putea avea loc în perioade extrem de apropiate. Aniston şi logodnicul ei se pregătesc şi ei pentru marele eveniment şi se crede că ar fi ales aceeaşi perioadă.

“Brad şi Angelina au puţin timp pentru organizarea nunţii. Şi asta numai din cauza datei la care expiră licenţa de căsătorie. Câteva luni înseamnă foarte puţin atunci când organizezi o nuntă – cu atât mai mult cu cât e vorba de o nuntă atât de grandioasă ca a lor”, a spus o sursă.

Se zvoneşte că ziua cea mare va fi organizată imediat “după terminarea Festivalului de Film de la Cannes (după 26 mai, n.r.), iar ei  îşi doresc mai mult ca orice ca nunta să aibă loc în Franţa”.

Fosta soţie e şi ea în pregătiri

Jennifer Aniston şi Justin Theroux se află şi ei în toiul pregătirilor de nuntă, dar nu au lăsat totul pe ultima sută de metri. Cei doi actori îşi plănuiesc ceremonia de luni bune, mireasa are deja rochia de mireasă şi inelele, iar nunta va avea loc, se pare, în Hawaii.

Dacă nunţile Pitt – Jolie, Theroux – Aniston vor avea loc în aceeaşi perioadă, invitaţii vor avea cea mai mare bătaie de cap. Dar nu numai ei, dacă este să dăm crezare unei persoane apropiate starului din “Friends”:

“Jennifer ar putea interpreta totul ca o încercare de a o ignora şi atunci va începe bătălia pe invitaţii de la Hollywood. Ea ştie că amândoi vor fi judecaţi după numărul de vedete, iar nunta cea mai reuşită va fi aceea la care vor participa cele mai multe staruri”, a spus sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare