; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad pitt si jennifer aniston

Brad Pitt și Jennifer Aniston, împreună într-un nou proiect

19 August 2020

Brad Pitt i se va alătura lui Jennifer Aniston în cadrul unuia dintre cele mai așteptate evenimente cinematografice virtuale ale momentului.

Evenimentul are scop caritabil  și face parte din campania de strângere de fonduri pentru organizația CORE care luptă împotriva efectelor coronavirusului asupra persoanelor defavorizate. În cadrul acestuia se va citi scenariul filmului „Fast Times at the Ridgemont High', un film clasic lansat în 1982, iar evenimentul va fi transmis și pe Facebook Live și TikTok. 

„Jen adoră faptul că Brad s-a alăturat distribuției, sunt prieteni foarte buni și ea știe că acest lucru va atrage mai multe donații pentru aceste organizații, ceea ce este un câștig dublu', a declarat o sursă pentru HollywoodLife. „Jen este extrem de încântată de întregul proiect, distribuția este una epică și este vorba de un film clasic, așa că abia așteaptă evenimentul'.

Se pare că și Brad Pitt este încântat de acest proiect, așa cum o altă sursă a lăsat să se înțeleagă pentru HollywoodLife.

„Brad nu are nicio problemă să lucreze cu Jen deoarece va fi foarte distractiv. În plus ei sunt prieteni și proiectul este menit a-i ajuta pe alții. Ei se respectă unul pe celălalt și sunt foarte fericiți că pot face parte din acest proiect'.

Printre actorii care și-au mai confirmat participarea se numără Sean Penn, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Henry Golding, Shia LaBeouf și Morgan Freeman. Sean Penn a jucat în filmul din 1982, însă rolul pe care îl va interpreta de această dată va fi unul diferit.

 Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au cunoscut în 1998 și s-au căsătorit în iulie 2000. Singura dată când cei doi au apărut împreună pe ecrane a fost în noiembrie 2001, când Brad Pitt a fost invitat special într-un episod al serialului Friends. Cei doi s-au despărțit în ianuarie 2005, iar divorțul lor a fost finalizat în luna octombrie 2005. 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare