; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret?

04 January 2013

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood şi-a unit oficial destinele. Conform surselor citate de Daily Mail, Brad Pitt (49) şi Angelina Jolie (37) s-ar fi căsătorit de Crăciun în insulele Turks şi Caicos din Caraibe.

Cei doi actori ar fi ales să organizeze un eveniment privat, chiar în ziua de Crăciun. Ei au petrecut vacanţa de iarnă pe proprietatea privată a designerului Donna Karan. Alături de ei s-au aflat cei şase copii ai lor, părinţii lui Brad Pitt, dar şi fratele şi sora acestuia.

Zvonurile despre nunta cuplului Brangelina au început să apară încă din aprilie 2012, când Brad Pitt i-a oferit un inel cu diamant impresionant, de 16 carate, care ar fi costat nici mai mult, nici mai puţin de 500.000 de dolari.

În luna decembrie a anului trecut, Brad Pitt a lăsat să se înţeleagă că Momentul se apropie. Se va întâmpla în curând. Am o bună presimţire'.

Despre nunta cu Angelina, Brad a spus că, în continuare, căsătoria e foarte importantă pentru ei amândoi, cu atât mai mult cu cât creştem împreună nişte copii'.

Cuplul Brangelina trăieşte o poveste de iubire de şapte ani. Cei doi au împreună şase copii: trei adoptaţi – Maddox, Zahara şi Pax – şi trei biologici, Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne.

Citește și:

Brad Pitt a dat petrecerea burlacilor la Cannes

Angelina Jolie vrea să se îngraşe până la nuntă

Brad Pitt se ocupă activ de organizarea nunţii

Versace e în pole-position pentru rochia Angelinei Jolie

Angelina Jolie a plâns când a fost cerută de soție

Cât ar costa o poză de la nunta Jolie-Pitt?

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt, în sfârşit, logodnici!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare