; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost daţi afară din casă!

01 June 2012

Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost daţi afară din locuinţa lor din Londra. Cei doi, care se află la Londra alături de cei şase copii ai lor (Maddox, 10 ani, Pax, 9, Zahara, 7, Shiloh, 6, şi gemenii de 3 ani Knox şi Vivienne),  au fost nevoiţi să-şi caute alt loc în care să se mute după ce în casa vecinilor a avut loc o inundaţie, scrie femalefirst.co.uk.

Cuplul de actori era pregătit să se bucure de festivităţile prilejuite de Jubileul de diamant al Elisabetei a II-a a Marii Britanii, dar în loc să se bucure de evenimentele impresionante, Brad şi Angelina au avut parte de probleme de cum au ajuns în Londra.

“Brad şi Angelina le-au tot vorbit copiilor despre Jubileul de Diamant. Ei ştiu cât de impresionant o să fie totul, iar copiii sunt fascinaţi de familia regală”, a spus o sursă, citată de publicaţia “The Sun”.

Din cauza mirosului puternic, Brad Pitt a decis să îşi mute toate bagajele într-o nouă locuinţă, aflată în apropiere.

Angelina Jolie se pregăteşte pentru rolul din următorul ei lungmetraj, intitulat “Maleficient”, informează Mediafax.Cuplul Jolie-Pitt a achiziţionat bilete – care costă 3 lire sterline fiecare – pentru a participa la o petrecere stradală ce va fi organizată în apropiere de reşedinţa lor din Richmond, un oraş aflat la mică distanţă de Londra, sâmbătă, 2 iunie, prin care britanicii celebrează cei 60 de ani de domnie ai reginei Elizabeth a II-a.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare