; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oscar nominated actors brad pitt and angelina jolie arrive news photo 1570287287

Brad Pitt și Angelina Jolie au ajuns la un nou stadiu în procesul de divorț

08 May 2020

În timpul perioadei de izolare, Brad Pitt și Angelina Jolie au ajuns la o relație mult mai prietenoasă față de starea în care erau de la divorț încoace, scrie dailymail.co.uk. 

Cele două vedete au îngropat, se pare, securea războiului, chiar dacă în prezent Brad Pitt pare să fie implicat într-o nouă relație. Din 2016, de la divorțul lor care a șocat pe toată lumea, Brad Pitt și Angelina Jolie își aruncau săgeți prin intermediul avocaților, iar rarele lor momente de comunicare, prilejuite de cei șase copii, erau foarte reci. 

„Acum, însă, a declarat o sursă pentru Us Weekly, lucrurile sunt mult mai bune între Brad și Angelina decât au fost în ultima vreme. Amândoi sunt mult mai calmi și mai dispuși să găsească soluții care să funcționeze cât mai bine pentru toată familia'. 

S-a îndulcit, de asemenea, și felul în care ei gestionează custodia celor șase copii (Maddox – 18 ani, Pax – 16 ani, Zahara – 15 ani, Shiloh – 13 ani și gemenii Knox și Vivienne – 11 ani), deși un apropiat al lor a povestit că Brad nu se vede cu Maddox și Pax. Maddox, care îl acuzase pe Brad că a fost brutal cu el, se afla în mod normal la colegiul din Coreea de Sud, unde învață, dar s-a întors acasă de la izbucnirea pandemiei. Nu se cunosc însă motivele pentru care Pax și tatăl lui adoptiv nu vorbesc. 

Conform unui nou acord parental, Brad își vede copiii mai mici la câteva zile, a declarat publicației o altă sursă. Totul este mai ușor și pentru că foștii soți locuiesc acum la doar 10 minute distanță, în Los Feliz, un cartier din Los Angeles pitoresc și foarte căutat de artiști. Brad locuiește în complexul rezidențial pe care îl deține de 20 de ani încoace, iar Angelina într-o proprietate în valoare de 25 de milioane de dolari care i-a aparținut cândva celebrului regizor Cecil B. DeMille. 

Angelina Jolie este, se pare, impresionată de faptul că Brad Pitt a renunțat cu totul la băutură după despărțirea lor. Deși a declarat cândva publicației GQ că „poate bea până bagă pe oricine sub masă', el preferă acum să se abțină de la alcool. 

În plus, Brad are o nouă relație, cu actrița de 31 de ani Alia Shawkat, binecunoscută din serialul „Situație de criză'. Aceasta a fost fotografiată recent de UsWeekly părăsind locuința lui Brad, pe care îl vizitează foarte des.

„Alia locuiește la 10 minute de el și poate veni pe jos sau cu bicicleta oricând vor să se vadă, arătând întotdeauna foarte naturală și relaxată', a mai relatat publicația. Cei doi obișnuiesc să comande împreună burgeri și pizza și uneori se duc să se plimbe pe coastă într-unul dintre automobilele luxoase ale lui Brad. Pe lângă naturalețea ei, s-a spus că Alia îl inspiră pe Brad în proiectele sale, fiind și ea pasionată de artă. Ea îl însoțește mereu la atelierul său de creație și amândoi pun la cale tot felul de proiecte. 

Brad și Alia s-au cunoscut în 2019, prin intermediul unor prieteni, și de atunci sunt împreună mai tot timpul, la expoziții, concerte sau recepții. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare