; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt s-a văzut cu Jennifer Aniston

09 April 2010

Relaţia dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt – despre care tabloidele occidentale scriu că este în impas – este din nou pusă sub lupă după ce un fost bodyguard al actorului a povestit revistei „In Touch' că Brad s-ar fi întâlnit, în secret, cu fosta nevastă, Jennifer Aniston, în decembrie trecut.

Acesta a povestit că Brad l-ar fi rugat să fie cu ochii în patru la paparazzi atunci când s-a întâlnit cu Jen pe 9 decembrie. „Erau foarte apropiaţi, sigur s-au îmbrăţişat. De cîteva ori, s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat.' Bodyguardul i-ar fi alertat pe cei doi când a zărit paparazzi apropiindu-se, aşa că Jennifer ar fi plecat prima, iar apoi Brad s-a suit pe motocicletă şi s-ar mai fi plimbat timp de o oră.

Fostul bodyguard pretinde că aceasta nu ar fi fost singura dată când foştii soţi s-ar fi întâlnit în secret, acesta spunând că Brad şi Jen s-au mai văzut de două ori în Los Angeles şi o dată în New York.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston s-au despărţit în 2005, după ce Brad s-a îndrăgostit de Angelina Jolie pe platourile de filmare la „Domnul şi doamna Smith'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare