Homepage  / Articole

Brad Pitt: Renunţ la actorie peste 3 ani

Brad Pitt: Renunţ la actorie peste 3 ani

de Redactia Tvmania

Brad Pitt a uimit pe toată lumea când, în timpul unui show televizat din Australia, a anunţat că se va retrage din actorie la vârsta de 50 de ani, scrie dailymail.co.uk. Asta înseamnă că peste trei ani, Pitt va trebui să îşi găsească alt job, pentru care deja se pregăteşte.

Starul de 47 de ani a spus că va mai interpreta roluri principale în filme doar puţin timp de acum încolo şi că se gândeşte deja să se mute în spatele camerelor de filmat.

Întrebat de jurnalişti ce va face după ce va renunţa la actorie, Brad Pitt a spus: „Să dea naiba dacă ştiu!”.

„Mi-a plăcut la nebunie partea cu producţia şi să construiesc poveştile în aşa fel încât să aibă succes”, a mai spus actorul, care a recunoscut că se vede jucând rolul unui „bătrânel morocănos” într-o bună zi.

Din nou tată?

Brad Pitt e hotărât să creeze pelicule care pot să aibă un impact puternic asupra copiilor săi, asta pentru că filmele i-au marcat tinereţea într-un mod pozitiv.

„Vreau să fac filme pe care copiii să le poată urmări şi care să le rămână în minte. Vreau să fac filme cu care se pot mândri”, a explicat actorul.

Cu privire la familia lui, şi dacă există vreo şansă ca numărul copiilor să crească, Pitt a declarat că nu ştie nimic încă.

„Nu ştiu dacă am terminat, nu ştiu încă”, a explicat el.

Actorul a declarat că îşi trăieşte viaţa cu mai multă pasiune de când este tată. El are, împreună cu iubita lui Angelina Jolie, şase copii- Maddox (10), Pax (7), Zahara (6), Shiloh (5), Knox şi Vivienne (3 ani).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton