; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt recunoaște că a greșit și îi cere scuze lui Jennifer Aniston

Brad Pitt recunoaște că a greșit și îi cere scuze lui Jennifer Aniston

08 June 2017

Brad Pitt începe să devină o persoană sobră și să își asume greșelile făcute, iar pe lista lui este și fosta sa soție – Jennifer Aniston.

După ce s-a despărțit de Angelina Jolie, actorul a început terapia psihologică  și a renunțat la consumul de alcool. Potrivit presei internaționale, se pare că în urma terapiilor făcute, Brad a luat legătura cu actrița Jennifer Aniston și și-a cerut scuze pentru prima oară de la divorțul lor din 2005.

„Brad și-a cerut scuze pentru toată suferința pe care i-a cauzat-o atunci. De obicei el nu acționa astfel și nu îi făcea plăcere să fie deschis cu cei din jur, dar prin terapie a învățat să-și exprime sentimentele', a declarat un apropiat al actorului.

În momentul aflării divorțului dintre cuplul Pitt-Jolie, cea mai bună prietenă a lui Jennifer a declarat că actrița nu este interesată de acest subiect.

„Nu cred că lui Jen îi pasă de ceea ce se întâmplă și mi se pare o nebunie că oamenii cred lucrul acesta.'

În ciuda faptului că Aniston a fost supărată pe Brad în momentul în care acesta a pozat într-o căsnicie fericită la scurt timp după divorțul lor, se pare că de data aceasta actrița a trecut peste și că l-a iertat. Mai mult decât atât, aceasta l-ar fi sfătuit pe Brad să privească cu optimism spre viitor. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare