; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt

Brad Pitt pune pe primul loc timpul petrecut alături de copiii lui

08 August 2019

Cariera lui Brad Pitt pare mai înfloritoare ca oricând. Rolul din filmul Once Upon A Time… In Hollywood regizat de Quentin Tarantino a primit numai aprecieri din partea criticilor și a fanilor. În plus, actorul în vârstă de 55 de ani va începe în curând filmările la drama Ad Astra și pentru continuarea peliculei „World War Z'.

 

Cu toate aceastea, nu cariera este prioritatea lui Brad Pitt. În această perioadă el se concentrează pe îmbunătățirea relației pe care o are cu cei șase copii ai săi.

„Brad a muncit foarte mult cu el pentru a deveni o persoană mai bună, mai sănătoasă și a fi cel mai bun tată posibil', a declarat o persoană apropiată actorului pentru publicația People. „Copiii au fost mereu o prioritate pentru el. Cariera lui merge bine, ceea ce este un lucru bun care îl face să aibă motive de mândrie. El provine dintr-o familie unită și a continuat să fie un părinte care este foarte interesat de viața copiiilor lui'.

 

Brad Pitt își va petrece vara alături de cei șase copii ai săi, în timp ce Angelina va fi pe platourile de filmare în New Mexico, potrivit unei surse care le-a oferit detalii celor de la The Sun. Deși Brad și Angelina s-au luptat îndelung pentru custodia copiilor, se pare că cei doi ar fi ajuns la o înțelegere, cel puțin temporară. Actrița a fost de acord ca fostul ei soț să aibă grijă de copii în această perioadă, un pas major înainte, am spune, după toate conflictele în acest sens care au apărut până acum, discutate în presa internațională.

„Angelina va petrece o bună parte a verii filmând pentru Those Who Wish Me Dead, așa că a apelat la Brad și i-a oferit ocazia să aibă grijă de copii', a declarat sursa. Brad și Angelina au împreună șase copii, Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani) și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 10 ani. Înțelegerea pare să fie promițătoare pentru cuplu, care se află în conflict încă din 2017.

„Pare un lucru cu adevărat pozitiv, iar Brad este foarte fericit. Nu doar că vor petrece timp cu tatăl lor, dar voi fi alături și de bunici. Brad și-a invitat părinții, Jane și William, să stea cu el și copiii la conacul din Los Angeles, pentru a petrece timp de calitate împreună', a continuat sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare