; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt o dă la întors: “Jen e o bună prietenă”

22 September 2011

Brad Pitt vrea să se distanțeze de remarcile negative pe care le-a făcut despre căsnicia lui cu Jennifer Aniston. La aproape o săptămână după ce a povestit că se plictisea cumplit alături de fosta soție, el a început să vorbească despre ea ca fiind „o prietenă dragă' și „o persoană valoroasă', relatează Reuters.

Actorul își promovează în prezent filmul „Moneyball', dar ultimele lui interviuri nu au fost exclusiv despre ultima peliculă a lui Pitt, pentru că multe dintre întrebări s-au axat pe viața lui personală.

Într-un interviu, Brad Pitt a ținut să explice de ce a spus că acum, după ce a întâlnit-o pe Angelina Jolie, se simte un bărbat împlinit, și de ce nu a simtit același lucru în timpul mariajului de cinci ani cu vedeta din „Friends'.

„Am vrut doar să spun că cel mai bun lucru pe care l-am făcut ca tată a fost că am găsit o mamă bună pentru copiii mei', a povestit Pitt. „Asta e tot ce vreau, ce am vrut să spun. Nu a avut nicio referire la trecut. Și cred că este o rușină că nu pot spune ceva drăguț despre Angie fără ca Jen să apară în discuție. Știi, nu o merită', a continuat actorul.

Căsnicia cu Jennifer Aniston nu a fost plictisitoare

Ca urmare a declarațiilor apărute în revista „Parade', Brad Pitt a dat o declarație scurtă, în care a spus că întreaga discuție a fost prost înțeleasă. El a adăugat că totul a alimentat obsesia media cu privire la rivalitatea dintre Aniston și Jolie.

Revista „Us Weekly' a susținut, miercuri, că reprezentanții lui Aniston au reacționat urât la adresa remarcilor făcute de Brad Pitt, și că l-ar aștepta un război mediatic.

Imediat după aceea, Brad Pitt a spus sus și tare, în cadrul unui interviu, că: „Nu vreau (ca presa, n.r.) să spună nimic rău despre Jen. Este un prieten drag'.

Brad Pitt nu vrea să pună paie pe foc

Pitt, care crește șase copii alături de Angelina Jolie, a spus că încearcă să se distanțeze de speculațiile constante care apar în ceea ce privește data nunții sale cu Jolie sau despre informațiile cum că s-ar despărți.

„Știu că lucrurile sunt înțelese prost și știu că este o poveste bună să spui că ne-am despărțit. Și apoi, când nu ne mai despărțim, ei spun că ne-am împăcat și este un nou ciclu, și apoi apare nunta secretă. <>… Vreau să nu mă las afectat de asta și este mai sănătos', a explicat Brad Pitt.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare