; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt a ajuns la cuţite cu regizorul “World War Z”

16 July 2012

Actorul Brad Pitt, protagonist şi producător al peliculei cu zombi „World War Z', nu mai e mulţumit de regizorul Marc Forster, cu care nu mai vorbeşte deloc, ameninţând filmările producţiei.

Pelicula „World War Z' a avut parte de un drum plin de gropi, ultima fiind cauzată de refacerea unor scene. Odată terminat filmul, actorii au fost chemaţi înapoi la Budapesta, noile filmări întinzându-se pe trei săptămâni şi depăşind bugetul şi aşa masiv al proiectului (de 170 de milioane de dolari).

Acum, Brad Pitt (48 de ani) e frustrat de colaborarea cu regizorul Marc Forster (a cărui includere în proiect a fost recomandată insistent tocmai de el), cu care nu mai vorbeşte deloc pe platouri. Vulture.com scrie că lucrurile sunt atât de grave încât Forster îi trimite actorului notiţele legate de anumite scene printr-un intermediar şi vice-versa. Regizorul a mai avut probleme şi la filmările peliculei de acţiune „Quantum of Solace' (2008), singurul său proiect de anvergură de până atunci.

„World War Z' nu a avut deloc un drum uşor până pe marile ecrane: producţia a început din scurt, în iulie anul trecut, pentru ca pelicula să fie lansată de Crăciun anul acesta. Dar scenariul nu era gata şi unele scene au trebuit rescrise, iar studioul Paramount şi Brad Pitt nu au fost deloc mulţumiţi de cum erau filmate complexele scene de acţiune.

Luna trecută, scenaristul Damon Lindelof („Lost – Naufragiaţii' şi „Prometheus') a fost chemat de Paramount pentru a-şi da cu părerea în privinţa poveştii şi a indica posibile remedii din condei.

Recent, producătorii şi studioul şi-au dat seama că finalul e ratat şi au comandat noi filmări şi amânarea lansării proiectului pentru iunie 2013. Acum, echipa încearcă să se decidă dacă vor reface doar anumite scene sau vor ruga scenariştii să rescrie complet finalul:

„O opţiune e rescrierea sfârşitului. Alta e salvarea filmului aşa cum e, chiar şi acţiunea de doi bani poate fi salvată. Nu e un dezastru complet, (filmul) poate fi salvat', a explicat o sursă pentru site-ul amintit.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare