; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt: Mi-ar plăcea să mă însor cu Angelina

26 January 2012

Brad Pitt și Angelina Jolie au susținut de-a lungul timpului că nu au de gând să-și pună pirostriile, cel puțin până când căsătoriile între persoane de același sex nu aveau să fie legalizate. Cu toate astea, cei doi și-au schimbat opțiunile și lasă acum să se înțeleagă că evenimentul ar putea avea loc cât de curând, scrie People.com.

„Ne-ar plăcea (să ne căsătorim, n.r.), și începe să conteze din ce în ce mai mult pentru copiii noștri', a spus Brad Pitt (48).

„Am declarat acum ceva vreme că nu vom face acest pas până când în momentul când toată lumea va putea face asta. Dar nu cred că ne vom putea ține de cuvânt', a explicat actorul.

Nu se știe dacă Pitt a cerut-o deja în căsătorie pe partenera lui de viață sau nu. Tot ce a spus actorul, proaspăt nominalizat la Premiile Oscar pentru rolul din „Moneyball', a fost că acest pas e important pentru el și că implică multă responsabilitate.

La rândul ei, întrebată despre o posibilă căsătorie, Angelina Jolie a pus toată povestea pe seama copiilor, care i-ar bate la cap să oficializeze relația cât mai curând.

„Ei au întrebat, da, pentru că…oamenii se căsătoresc în filme', a spus Jolie într-un interviu.

Deprimatul Brad a trecut peste probleme

Înainte de a-și găsi fericirea alături de Angelina, Brad Pitt a fost măcinat, conform spuselor lui, de o depresie cumplită.

Recent, actorul a spus că va renunța la actorie după ce va împlini 50 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare