; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt

Brad Pitt merge la terapie în fiecare săptămână

12 January 2018

Actorul de 54 de ani merge la terapie în fiecare săptămână după ruptura dintre el și Angelina Jolie (42 de ani). A renunțat la alcool, merge la concerte, vizitează galerii și vrea să facă totul ca la carte pentru a fi un bărbat și un tată mai bun pentru copiii săi: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne.

O sursă apropiată lui Brad Pitt a declarat pentru „Us Weekly Magazine': „Brad merge la terapie în fiecare săptămână, e foarte interesat să devină mai bun ca om și ca tată și își dorește să petreacă mai mult timp alături de copii'. Actorul preferă să țină totul „privat și sigur' în timpul vizitelor copiilor, dar și-ar dori să-i aibă mai mult alături. „Nu prea iese afară când vin copiii la el. Preferă să-și țină viața personală departe de ochii lumii', a mai declarat sursa.

În afară de faptul că-și petrece timpul cu copiii, Brad și-a reluat și legăturile cu vechii prieteni, inclusiv regizorul de la „Fight Club', David Fincher, sau artistul make-up Jean Black, și a început să viziteze galeriile de artă și să meargă la concerte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare