; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt nu mai foloseşte săpunul

Brad Pitt împlineşte astăzi 50 de ani

18 December 2013

Brad Pitt nu mai foloseşte săpunulActorul Brad Pitt va sărbători prin muncă împlinirea a 50 de ani. În prezent, Pitt filmează alături de Shia LaBeouf pentru filmul “Fury”, în Marea Britanie, scrie omg.yahoo.com.

Se pare că familia nu se va reuni cu ocazia zilei de naştere a lui Pitt. În timp ce el se află în Marea Britanie, Angelina Jolie este în Australia, unde regizează cel de-al treilea film al său, o adaptare pentru marile ecrane a cărţii “Unbroken”, scrisă de Laura Hillenbrand.

Nu se ştie ce cadou a primit Brad Pitt de la Angelina. Luna trecută, se zvonea că actorului îi va fi oferită în dar o insulă în formă de inimă (numită Petra) aflată în apropiere de New York. Pe acea insulă se aflau două case construite de arhitectul Frank Lloyd Wright (care este admirat de Pitt), iar, la acea vremea, se spunea că Angelina a plătit 24 de milioane de dolari. La scurtă vreme, ştirea a fost infirmată chiar de către proprietarii insulei, care au menţionat că ştirea e falsă, iar insula este în continuare de vânzare.

Anul trecut, de ziua logodnicului său, Angelina i-a oferit în dar o cascadă în California, unde actorul pasionat de arhitectură avea de gând să construiască o casă în stilul celor create de Frank Lloyd Wright, arhitectul lui american preferat.

Pitt si Jolie au vizitat în 2006 capodopera lui Lloyd Wright intitulată “Fallingwater”, aflată în Pennsylvania şi construită în 1939, iar actorul a visat să construiască ceva similar, deasupra unei cascade.

„Brad a iubit întotdeauna Fallingwater şi prima lui excursie acolo a fost de neuitat. Angelina a vrut să-i dea un cadou special şi, pentru că ştie cât de mult îi place arhitectura, s-a gândit că ar fi o idee perfectă. Speră ca locul să fie un refugiu pentru familia lor. Brad visează de multă vreme la o casă în care să se audă sunetul unei cascade', explica o sursă pentru publicaţia amintită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare