; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt implicat într un accident de mașină

Brad Pitt, implicat într-un accident de mașină. Ce a pățit actorul

08 February 2018

Viața lui Brad Pitt e plină de acțiune! Actorul de 54 de ani a reușit să producă un accident în care au fost implicate trei mașini, inclusiv a lui.

Aflat în apropiere de casa lui din Los Angeles, actorul, aflat la volanul autoturismului său marca Tesla, a intrat într-un Nissan argintiu, al cărui șofer a lovit la rândul său o mașină Kia de culoare neagră. Accidentul minor a avut loc pe data de 5 februarie și toate mașinile au plecat pe roțile lor, după ce proprietarii au schimbat numerele de telefon între ei.

Pe de altă parte, în timp ce zvonurile despre noile relații ale lui Brad Pitt se înmulțesc (majoritatea făcând aluzii la o relație cu actrița Halle Berry), divorțul de Angelina Jolie (42 de ani) se va prelungi. Conform publicației „People', cei doi au cerut o prelungire a termenului pentru a ajunge la o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor dar și a partajului.

„Brad și Angelina sunt bine, cei doi lucrează la relația lor și încearcă să gestioneze timpul pentru ca Brad să petreacă mai mult timp cu copiii', a declarat o sursă pentru aceeași publicație.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare