; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie îi cere lui Brad Pitt o pensie alimentară uriașă!

Brad Pitt i-a dat un ultimatum Angelinei Jolie privind divorțul

10 June 2019

Brad Pitt i-a dat un ultimatum fostei sale soții, Angelina Jolie, întrucât aceasta „trage de timp pentru semnarea actelor de divorț'. 

Actorul în vârstă de 55 de ani a luat o poziție fermă cu Angelina după ce s-a temut că divorțul poate dura ani de zile. Se pare că echipa legală a lui Pitt va începe să o preseze pe actriță întrucât aceștia consideră că actrița trage de timp pentru a nu semna actele de divorț.

Potrivit The Sun, Brad Pitt este frustrat din această cauză și și-a instruit avocații să găsească un judecător și să stabilească o dată pentru finalizarea divorțului și cu o amendă puternică dacă procesul va continua să fie amânat.

O sursă a afirmat că deși Brad a arătat „o răbdare incredibilă' pe timpul procesului de divorț, „este împins spre limite'. Sursa a continuat, precizând că actorul „a ajuns la capătul răbdării' și „s-a săturat'.

„Brad este plictisit și sătul de faptul că Angie mută în mod constant datele și a amânat divorțul lună după lună', a spus sursa citată. Mai mult, se pare că celebrul actor simte că „aproape a devenit un joc pentru Angelina'.

În urmă cu câteva luni, o altă sursă a declarat că Angelina Jolie trage de timp în speranța că s-ar putea împăca cu Pitt. 

Însă speranțele ei au fost spulberate în momentul în care un judecător i-a declarat „singuri din punct de vedere legal' înainte ca divorțul să fie finalizat.

Pitt nu mai are răbdare după ce „în ultimii doi ani și jumătate a discutat sfârșitul căsniciei sale' și „vrea să nu mai aibă problema divorțului deasupra capului'. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare