; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt

Brad Pitt i-a dăruit Angelinei Jolie un poligon de tragere

04 September 2012

Brad Pitt a cheltuit 250.000 de lire pentru un cadou de nuntă pentru logodnica lui, Angelina Jolie. De acești bani, Pitt i-a luat un poligon de tragere pe care l-a montat pe proprietatea Miraval din Franța, scrie femalefirst.co.uk.

„Brad a avut o sarcină grea atunci când i-a luat un cadou de nuntă având în vedere faptul că Angelina și fostul ei soț Billy-Bob Thornton păstrau sticluțe cu sângele lui și al ei', a spus o sursă, citată de The Sun.

Se pare că, pentru Angelina, tragerile sunt precum un afrodiziac, iar Brad vrea ca iubita lui să scape de stres. „Când ea și Brad au avut în preajmă arme pe platourile de filmare ale filmului <

>, în 2005, ei au ajuns să formeze un cuplu', a mai spus sursa.

Potrivit unui apropiat al cuplului, nu e de mirare că Brad Pitt i-a făcut un astfel de cadou Angelinei. Pentru el, întreaga organizare a nunții este un „coșmar' din care va ieși doar atunci când totul va fi gata pentru marele eveniment.

Invitaţii care vor veni la nunta Angelinei Jolie (37 de ani) cu Brad Pitt (48 de ani) – printre ei putându-se număra foştii ei soţi, Jonny Lee Miller şi Billy Bob Thornton – se vor delecta cu vin produs în podgoria de pe teritoriul castelului Miraval.

Recent, Brad i-a cumpărat viitoarei sale mirese unul dintre cele mai scumpe mărci de ceasuri din lume, un Patek Philippe Minute Repeater în valoare de 250.000 de lire sterline.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare