; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt face noi mărturisiri impresionante: „Am petrecut cea mai mare parte a anilor ’90 ascunzându-mă și fumând”

11 December 2019

Deși este cunoscută problema pe care a avut-o în trecut legată de marijuana, Brad Pitt a fost mai sincer ca oricând zilele trecute când a  oferit un interviu publicației New York Times. 

La fel ca și mulți alții de la Hollywood, actorul a dezvăluit că a apelat la marijuana în culmea carierei sale pentru a scăpa de presiunile faimei căpătate în urma filmelor în care a jucat în anii 90. 

 
„Am petrecut cea mai mare parte a anilor 90 ascunzându-mă și fumând iarbă', a spus Pitt, 55 de ani. „Era prea incomodă toată atenția'. Cu toate acestea, Pitt a împărtășit faptul că, mai târziu, consumul acestei substanţe l-a făcut să devină „o legumă”, ar fi spus actorul.

Și viața lui personală a fost la acea vreme subiect pe prima pagină a publicațiilor. Pitt a avut o relație cu Juliette Lewis din 1990 până în 1993. A fost cu Jitka Pohlodek din 1993 până în 1994. Apoi a venit Gwyneth Paltrow; au fost împreună din 1994 până în 1997. În 1998 s-a îndrăgostit de Jennifer Aniston cu care a fost căsătorit din 2000 până în 2005.

Dar după un deceniu în care consideră că s-a tot aruncat cu pietre în el, Pitt a spus că „a ajuns într-un loc unde eram conștient că mă încarcerez'. Și-a schimbat stilul de viață renunțând la iarbă și ieșind mai mult în public: „Acum ies în oraș și îmi trăiesc viața și, în general, oamenii sunt destul de mișto', a continuat el.

Nu este însă prima oară când actorul vorbește deschis despre acea perioadă din viața lui. În 2012 a abordat acest subiect în cadrul unui interviu oferit publicației Hollywood Reporter. 

 

“Pur şi simplu eram sătul de mine, la sfârşitul anilor ’90”, spune Pitt. “Ascundeam faptul că fumez prea multă iarbă, din cauza celebrităţii mele; stăteam pe canapea şi mă transformam într-o legumă. Pur şi simplu mă enervam pe mine însumi”, spunea în urmă cu 7 ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare