; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chiar și Brad Pitt face greșeli ca tată

26 May 2011

Brad PittDeși este unul dintre cei mai faimoși actori de la Hollywood care joacă și în viața reală rolul de tătic, Brad Pitt (48) recunoaște că până și el greșește uneori, ca orice alt părinte.

Întrebat de revista People dacă a simțit vreodată că sentimentele prea profunde pentru copiii săi îl pot face să ia decizii proaste, Pitt a răspuns: „Nu că aș fi un părinte teribil, dar am făcut cu siguranță greșeli și a trebuit să le rectific cumva'.

Pitt a făcut declarația după premiera filmului său, The Tree of Life', care a câștigat premiul cel mare la Festivalul de Film de la Cannes.

În film, Brad Pitt joacă rolul unui tată a cărui atitudine abuzivă are un impact puternic asupra unuia dintre cei trei copii ai săi.

Cu siguranță nu îmi cresc copiii în acel mod (n.r. ca în filmul The Tree of Life). Sunt perfect conștient că acțiunile mele îi influențează de două ori mai mult în acești ani <>, deci am grijă să nu aduc problemele acasă', a spus Pitt.

Cei șase copii ai lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie învață cum să fie ei înșiși, a lăsat să se înțeleagă actorul. Vreau să-i las să exploreze acea inocență cât mai mult timp posibil și să-și dea seama ce e cel mai interesant pentru ei. Nu vreau să îi împiedic în niciun fel', a adăugat Pitt.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare