; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt este părintele strict din familia Pitt Jolie

Brad Pitt este îngrozit că și-ar putea pierde copiii!

23 September 2016

În urma acuzațiilor că nu ar fi un tată bun, actorul Brad Pitt se teme că nu-și va mai putea vedea cei șase copii pe care-i are cu Angelina Jolie, scrie dailymail.co.uk citând „The Sun'.

Brad Pitt este părintele strict din familia Pitt-Jolie

Două surse anonime, care au lucrat pentru Brad Pitt și Angelina Jolie, au declarat: „Nu l-am mai văzut pe Brad Pitt așa. Este absent, nervos, îngrozit. Pare efectiv îngrozit. Se teme că-și va pierde copiii pentru ceva ce nu a făcut și că i s-a pus eticheta de tată rău. El e departe de a fi un tată rău. Într-adevăr nu e tot timpul acolo să-și supravegheze copiii, dar e mereu în legătură cu cei care au grijă de ei și se interesează dacă e totul ok'.

A doua sursă a susținut declarația primeia: „Brad suferă foarte tare. Nu cred că merită asta. Am văzut cuvinte ca agresiune asupra copilului sau ceva de genul ăsta. Credeți-mă, el e departe de așa ceva'.

Cât despre faptul că Brad Pitt l-ar fi agresat verbal și fizic pe Maddox în timpul unui zbor cu avionul, sursa crede că povestea este „exagerată sau fabricată'. Chiar dacă actorul și adolescentul de 15 ani nu se înțeleg întotdeauna foarte bune, Brad „nu l-a lovit niciodată', mai spune sursa.

Între timp, a fost declanșată o anchetă care să stabilească adevărul cu privire la „agresiunea asupra copilului'. Iar pentru că incidentul a avut loc într-un zbor privat cu avionul, ancheta e condusă de FBI.

Te-ar putea interesa și:

1. Brad Pitt, anchetat de FBI din cauza unui presupus abuz asupra copiilor săi

2. Marion Cotillаrd a răspuns acuzațiilor aduse de presă în scandalul Brangelina

3. Divorţul anului: Brad Pitt, luat prin surprindere, e furios pe Angelina

4. Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează. Actriţa cere custodia copiilor

5. Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare