; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt este iar furios pe Angelina!

26 September 2010
Brad si Angelina au un nou motiv de cearta: micuta Shiloh

Brad şi Angelina au un nou motiv de ceartă: micuţa Shiloh

.

Trecute sunt certurile celor doi legate de barba lui Brad, performanţele lui sexuale, telefoanele date fostei sale soţii sau pasiunii pentru femei pe care se pare că o are Angelina. Mai nou, micuţa Shiloh se pare că e problema.

.

Ştirea vine dinspre tabloidul american „National Enquirer', care precizează că Brad Pitt ar foarte supărat pe Angelina – ba chiar furios – că aceasta o lasă pe micuţa Shiloh, primul lor copil biologic, să se îmbrace cum vrea. Adică precum un băieţel.

La doar patru ani, are deja un stil pe care-l adoră şi la care nu vrea să renunţe: nu suportă hainele de fetiţă (spre deosebire de sora ei, Zahara, 5 ani), e fascinată de Peter Pan şi încearcă din răsputeri să-i imite pe fraţii ei mai mari, Maddox, 9 ani, şi Pax, 6 ani.

De curând, de altfel, a fost fotografiată într-un aeroport, alături de mama ei şi de Zahara, ducând în braţe nici mai mult, nici mai puţin decât o sabie!

 In timp ce Zahara prefera rochitele, Shiloh adora sa se imbrace precum fratii ei mai mari

În timp ce Zahara preferă rochiţele, Shiloh adoră să se îmbrace precum fraţii ei mai mari

În timp ce Angelina e încântată de personalitatea lui Shiloh şi de faptul că e aşa de independentă, Brad este supărat foc că partenera lui nu încearcă să o influenţeze pe fetiţă şi nu îi cultivă deloc femininatatea!

„Brad se enervează la culme pe Angelina, pentru că de fiecare dată când el deschide subiectul, ea râde. Dacă Shiloh vrea să se îmbrace precum un băieţel, mama ei nu are nici o problemă', a declarat o sursă pentru tabloidul amintit.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare