; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt and Jennifer Aniston reunited for charity movie read through

Brad Pitt este „dezamăgit” de Angelina Jolie și copiii săi. Ce se întâmplă cu actorul

22 March 2021

Brad Pitt este „dezamăgit' în urma acuzațiilor de abuz aduse de fosta sa soție Angelina Jolie susținute și de copiii săi, în special de Maddox, fiul cel mare al cuplului care deja a vorbit în fața judecătorilor.

În timp ce cuplul de la Hollywood este deja divorțat legal, ei încă se luptă pentru custodia celor șase copii ai lor. Se află în mijlocul unui proces în fața unui judecător privat.

Însă pe 12 martie, Jolie, în vârstă de 45 de ani, a depus documente judiciare care indicau că atât ea, cât și copiii ei sunt dispuși să ofere mărturii și „dovezi și autoritate în sprijinul' acuzațiilor sale împotriva lui Pitt, 57 de ani de violență domestică.

Documentele instanței, în acest caz, sunt private și sigilate, dar au fost publicate de site-ul The Blast. O sursă apropiată lui Pitt a spus:

„Brad are inima frântă că Angelina a mers pe această cale. Au rămas multe emoții după căsătoria lor. El și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile sale și a încercat să își rezolve problemele anterioare, a încetat să bea. Căsătoria a fost uneori foarte pasională și toxică și – ca toate cuplurile – s-au certat, dar au împărtășit și multe momente bune împreună. A vorbit despre problemele sale cu băutura și drogurile în timpul relației lor', a declarat o sursă pentru Page Six. 

Pitt nu a fost niciodată arestat sau acuzat pentru vreo infracțiune în timpul căsătoriei sale cu Jolie și nici nu au fost făcute rapoarte ale poliției despre vreo acuzație de abuz al soțului. La bordul unui avion privat, chiar înainte de separare, a existat un incident cu familia sa, dar nu a fost niciodată acuzat legal.

„Brad nu a atacat-o niciodată pe Angelina. Dar echipa sa consideră că această scurgere de informații a fost făcută intenționat pentru a influența opinia publică înainte de încheierea procesului lor ', a spus sursa. „Brad ssimte că este din ce în ce mai izolat de copiii săi și este devastat din cauza asta'. 

Presa americană scrie că este posibil ca procesul dintre cei doi să ajungă la final luna viitoare, iar judecătorul – pe care Angelina a încercat și până acum nu a reușit să îl scoată din caz – va pronunța asupra custodiei. 

Surse spun pentru Page Six că  cei 6 copii ai cuplului au fost intervievați de terapeuți numiți de instanță, dar se crede că rapoartele recente potrivit cărora fiul cel mare Maddox, în vârstă de 19 ani, au depus mărturii negative împotriva lui Pitt sunt neadevărate.

Pitt se luptă pentru custodie egală și fizice al celor șase copii ai săi alături de Angelina Jolie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare