; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt, enervat la culme de succesul lui Tom Cruise

18 September 2011

Primul rol pentru care Brad Pitt a fost premiat, a fost unul pe care nu i-a plăcut să-l joace. A spus-o chiar el, într-un interviu ce va apărea în numărul din septembrie al revistei „Entertainment Weekly'. Pitt a lăsat să se înțeleagă că nu înțelege de ce au atâta succes filmele cu vampiri.

Pitt a descris perioada în care l-a interpretat pe Louis de Pointe du Lac, în „Interviu cu un vampir' (1994), ca fiind una „mizerabilă'. Printre lucrurile care nu l-au încântat deloc pe celebrul Brad Pitt în cele șase luni în care a filmat pelicula au fost lentilele de contat, machiajul, și nu în ultimul rând, nevoia de a fi mereu în umbra lui Tom Cruise (care îl juca pe vampirul Lestat, n.r.), atât în film, cât și în viața reală.

„Vă spun, într-o zi n-am mai suportat', a povestit Pitt pentru Entertainment Weekly. El a mărturisit chiar că a încercat să scape din proiect, și prin urmare și de Cruise. Într-o zi, a recunoscut Pitt, l-a întrebat pe producătorul David Geffen cât trebuie să plătească pentru renunța la rol. Răspunsul a fost năucitor: 40 de milioane de dolari, iar asta l-a făcut pe Brad să se mai gândească. Într-un final, a spus că „trebuie să fiu bărbat și să trec peste asta…'.

Au fost însă și părți pozitive

Datorită rolului din „Interviu cu un vampir', Brad Pitt a cunoscut New Orleans-ul, care a devenit mai apoi orașul său adoptiv, pe care l-a și ajutat să renască după ce a fost lovit și distrus de uraganul Katrina, în anul 2009.

Mai mult, el a primit mai multe distincții pentru rolul de vampir jucat în 1994, printre care și un premiu de la MTV Movie Awards, pentru „cea mai bun actor' și „cel mai dorit bărbat'.

Brad Pitt a ajuns chiar să fie un exemplu de „așa da' atunci când vine vorba de interpretarea unui vampir. Ethan Hawke l-a studiat pe Pitt atunci când a trebuit să joace în „Daybreakers' în 2009, iar Colin Farrell a recunoscut că are o slăbiciune pentru Brad Pitt în rol de vampir.

Pitt a vorbit chiar despre filmele la care se uită, dar nu a pomenit nimic despre „Saga Amurg', ultima modă în materie de filme cu vampiri.

„Nu știu destul despre asta, sincer. Uite, datorită copiilor mei, văd doar filme pentru cei de 10 ani sau chiar mai puțin, și pe astea le văd de zeci de ori', a povestit Brad Pitt.

Brad și Angelina, din nou împreună pe ecrane ?

Pitt a lăsat să se înțeleagă că ar vrea să mai joace alături de Angelina Jolie, deși hotărâseră să renunțe la acest gând după pelicula „Mr. & Mrs. Smith' (2005).

„Asta ar trebui să facem. Ar trebui să facem totul împreună și așa am putea munci mai puțin. Am avea mai mult timp liber', a spus actorul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare