; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt, declaraţii şoc despre Jennifer Aniston

16 September 2011

Brad Pitt a uimit pe toată lumea, după ce a uitat să fie un gentleman şi a declarat sus şi tare că mariajul cu Jennifer Aniston a fost un chin pentru el, scrie daily mail.co.uk. Actorul a dat un interviu revistei americane „Parade', în care nu a omis să o ridice în slăvi pe actuala iubită Angelina Jolie.

„Am petrecut multă parte din anii 90 încercând să mă ascund, să scap de celebritate. Începusem să mă satur de mine însumi stând pe canapea, fumând o ţigară, ascunzându-mă. Începusem să mă simt patetic. Atunci a devenit foarte clar pentru mine că încercam să găsesc un film despre o viaţă interesantă, dar eu unul nu trăiam o viaţă atât de grozavă', a explicat actorul.

Au urmat nişte declaraţii grave la adresa celor cinci ani petrecuţi alături de Jennifer Aniston, cu care s-a căsătorit în anul 2000.

„Cred că mariajul a fost de vină. Am încercat să fac să pară ceva ce nu era de fapt', a încercat Brad Pitt să explice.

Jennifer Aniston a răspuns acuzelor cu un zâmbet

Deşi toată lumea s-ar fi aşteptat ca Jennifer să reacţioneze într-un fel oarecare la acuzaţiile lui Pitt, care a lăsat să se înţeleagă că s-ar fi plictisit teribil alături de ea, Aniston a tăcut mâlc. Cel puţin pentru moment, actriţa din „Friends' nu a vrut să spună nimic despre afirmaţiile jignitoare ale fostului soţ, care au rănit-o acolo unde o durea mai tare, la capitolul copii.

Brad Pitt: Angelina e grozavă!

În acelaşi interviu citat mai sus, Pitt a ţinut morţiş să îi aducă osanale viitoarei soţii, în special pentru calităţile ei de mamă.

„Unul dintre cele mai bune, cele mai deştepte lucruri pe care le-am făcut a fost să le ofer copiilor mei o mamă ca Angie. Ea este o mamă atât de grozavă. O, Doamne, sunt atât de fericit să o am', a declarat Brad Pitt.

„Pun foarte mare accent pe ceea ce înseamnă a fi un bărbat satisfăcut', a declarat actorul de 47 de ani, într-un interviu ce va apărea în cursul zilei de duminică.

„Sunt mulţumit atunci când iau decizii corecte şi pentru faptul că am găsit-o pe femeia pe care o iubesc, pe Angie, şi pentru că am format familia pe care o iubesc enorm', a explicat Brad Pitt.

Actorul a mărturisit că, unul dintre cele mai deştepte decizii pe care le-a luat a fost să înceapă o familie cu Angelina.

„O familie este o aventură riscantă, pentru că pierzi cu atât mai mult cu cât iubeşti mai mult', a adăugat Brad Pitt, completând că „Ăsta este târgul'.

Acum, tabloidele scriu că, deşi nu şi-au pus încă pirostriile, Angelina i-a oferit lui Brad  viaţa pe care şi-o dorea, şi încă mai mult de atât.

„Ne vom căsători atunci când vom putea. Nu ne despărţim. Şi nu vom avea al şaptelea copil încă', a spus Pitt despre relaţia lui cu Angelina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare