; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO. Brad Pitt ar avea o nouă iubită. Care este adevărul

21 November 2019

Presa de peste Ocean și nu numai publică mai multe informații cu privire la actrița care ar fi noua iubită a lui Brad Pitt și presupusa relație dintre cei doi.

 Este vorba de Alia Shawkat, actriță cunoscută pentru rolul din serialul Arrested Development, alături de care Brad Pitt a fost fotografiat recent, în mai multe ocazii.

Deși ne-ar fi plăcut să credem că Brad Pitt și-a regăsit fericirea după divorțul de Angelina Jolie, se pare că zvonurile nu sunt adevărate, iar relația dintre cei doi este doar una de prietenie. O sursă apropiată actorului a declarat pentru revista People că zvonurile privind o relație între Pitt și Alia Shawkat nu sunt adevărate, ei fiind doar buni prieteni. De altfel, PageSix a aflat în exclusivitate că cei doi sunt doar prieteni și că zvonurile apărute în presă sunt false. Se pare că Brad nu a avut nicio relație serioasă de când a încheiat căsnicia cu Angelina Jolie. 

Totul a început după ce au fost publicate mai multe fotografii în care Brad Pitt și Alia Shawkat apar împreună la vernisajul unei expoziții de artă care a avut loc la Wilding Cran Gallery din Los Angeles.

Ulterior, paparazzi i-au surprins pe cei doi plecând împreună de la un spectacol, A Play Is a Poem, a lui Ethan Coen. Mai mult decât atât, la finalul lunii octombrie, actorul Mike Birbiglia a publicat mai multe imagini pe Instagram, în care apar împreună și Brad Pitt și Alia Shawkat.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare