Homepage  / Vedete străine

Brad Pitt, apariție uimitoare la Wimbledon 2023. Cum arată în realitate, la aproape 60 de ani

Brad Pitt, apariție uimitoare la Wimbledon 2023. Cum arată în realitate, la aproape 60 de ani
11

de Andra Stana,

Brad Pitt, unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, va împlini în decembrie 60 de ani. Fostul soț al Angelinei Jolie s-a numărat printre numeroasele celebrități și membri ai familiei regale care au asistat duminică la o finală epică a turneului masculin de la Wimbledon. Cum arată acum starul hollywoodian.

Brad Pitt a fost prezent pe terenul central de la Wimbledon pentru a-i urmări pe Novak Djokovic și Carlos Alcaraz într-un meci palpitant de cinci seturi, scrie cnn.com. După aproape cinci ore, Alcaraz s-a impus și a câștigat primul său titlu la Wimbledon.

Actorul a urmărit din tribune meciul final, arătând chipeș într-un tricou albastru, accesorizat cu lanțuri aurii suprapuse și ochelari de soare. Pitt și-a completat ținuta cu o pereche de pantaloni albi și o cămașă în aceeași nuanță cu tricoul.

Brad Pitt, apariție uimitoare la Wimbledon 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

El s-a bucurat de joc stând între regizorul Guy Ritchie – care a regizat pelicula „Snatch”, în care jucat Brad Pitt a jucat în 2001 – și producătorul Jeremy Kleiner, care a lucrat la filmul de acțiune cu zombi „World War Z” din 2013 al lui Brad.

Brad Pitt, în Europa pentru un nou film

Actorul din „Once Upon a Time… in Hollywood” se află de ceva timp la Londra. Pitt lucrează la un nou film despre cursele de Formula 1. Deși detaliile privind intriga sunt puține, hellomagazine.com scrie că Brad a fost văzut recent în Anglia, alături de colegul său de scenă Damson Idris. Cei doi purtau costume de curse albe cu logo-ul echipei fictive de curse APXGP, alături de superstarurile reale din Formula 1 Max Verstappen și Carlos Sainz.

Aparițiile sale atât la Wimbledon, cât și pe circuitul de curse de la Silverstone, în Northamptonshire, au avut loc chiar în momentul în care cei mai mici doi copii ai săi cu fosta soție Angelina Jolie, gemenii Vivienne și Knox, au împlinit 15 ani pe 12 iulie.

Foștii actori din „Domnul și doamna Smith”, care s-au despărțit în 2017, au șase copii împreună: Maddox, 21 de ani, Pax, 19 ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 17 ani, și gemenii.

Knox a fost botezat după bunicul lui Brad, Hal Knox Hillhouse, iar al doilea prenume, León, este numele străbunicului Angelinei. În același timp, numele mijlociu al lui Vivienne, Marcheline, este un omagiu adus mamei celebrei actrițe, Marcia Lynne Bertrand. Aceasta a fost căsătorită cu tatăl Angelinei, actorul Jon Voight, din 1971 până în 1980, și a murit în 2007.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton