; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

93rd Academy Awards   Backstage

Brad Pitt, apariție la patru ace la Gala Premiilor Oscar 2021

26 April 2021

Brad Pitt a surprins pe scena de la Gala Premiilor Oscar: a apărut cu un look nou. Actorul a îmbrăcat un smoking clasic negru, o cămașă albă asortată cu un papion negru și și-a prezentat noua frizură, o codiță de care părea foarte mândru.

 Vezi galeria foto >

Pitt (57 de ani) s-a întors pe scena de la premiile Oscar, la un an după ce a câștigat trofeul pentru „Cel mai bun actor în rol secundar', pentru interpretarea lui Cliff Booth din pelicula „Once Upon a Time in Hollywood' al lui Quentin Tarantino. Deși nu a fost văzut pe covorul roșu de la Oscaruri anul acesta, Pitt a spus „Prezent' și a venit direct pe scena marelui eveniment.

La Gala Premiilor Oscar 2021, actorul a urcat pe scena de la Union Station din Los Angeles pentru a prezenta premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar. 

Când a început dragostea lui pentru filme

Înainte de a acorda premiul, Pitt a dezvăluit care a fost momentul în care s-a îndrăgostit de cinematografie:

„Dragostea mea pentru filme a început la drive-in-ul local, în timp ce îi urmăream pe Clint Eastwood și Godzilla', și-a amintit Brad Pitt.

Actorul a mai recunoscut că și colegele sale, nominalizate la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar' s-au îndrăgostit de filme de la o vârstă fragedă. Mai precis, Pitt a spus că inclusiv Yuh-jung Youn, câștigătoarea de anul acesta, „s-a îndrăgostit de filme după ce a urmărit opera unor actrițe precum Maggie Smith, dar și a regizorilor Robert Altman și Mike Leigh'.

Totodată, el a adăugat că Amanda Seyfriend s-a îndrăgostit de „versiunea lui Leo' în Romeo și Julieta, iar Pitt a adăugat: „Și eu'.

Pitt a continuat afirmând că Glenn Close era „fascinată de filmele clasice Disney, precum „Albă ca Zăpada' și „Old Yeller', înainte de a fi distribuită în rolul Cruelle de Vil', iar Olivia Colman și familia ei se adunau cu toții de Crăciun și se uitau la „The Sound of Music' și „Chitty Chitty Bang Bang'.

La finalul discursului i-a oferit Oscarul lui Yuh-jung Youn, care a mărturisit că l-a întâlnit prima dată pe Brad Pitt în cadrul acestui eveniment:

„Domnule Brad Pitt, în sfârșit. Îmi pare bine să vă cunosc', a spus Yuh_Jung Youn.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare