Homepage  / Vedete străine

Brad Pitt, apariție surprinzătoare cu iubita lui. Imagini rare cu celebrul actor și Ines De Ramon

Brad Pitt, apariție surprinzătoare cu iubita lui. Imagini rare cu celebrul actor și Ines De Ramon
10

de Roxana Mirea,

Imagini rare cu Brad Pitt și Ines de Ramon, iubita lui. Cei doi au avut o apariție publică iar imaginile au devenit virale, mai ales că actorul și aleasa inimii lui evită să se afișeze împreună. Brad Pitt și Ines de Ramon au fost fotografiați la Marele Premiu de Formula 1 din Marea Britanie. 

Imagini rare cu Brad Pitt și iubita lui 

Brad Pitt și Ines de Ramon au fost fotografiați duminică la Marele Premiu de Formula 1 din Marea Britanie. Actorul în vârstă de 60 de ani și iubita sa, în vârstă de 34 de ani, au mers pe circuitul Silverstone din Northampton, Anglia, și s-au afișat într-un mod mai puțin obișnuit. S-au ținut de mână în public, au zâmbit pentru fotografi în timp ce admirau peisajele și sunetele evenimentului anual.   

Pitt – care a fost prezent la eveniment pe tot parcursul weekendului având în vedere filmul său care va fi lansat în vara anului 2025, F1 – a ales să poarte o jachetă bomber galbenă și o pălărie de aceeași culoare, în timp ce de Ramon a purtat o rochie babydoll albastră comodă, cu cizme negre și un colier auriu.   

Imagini rare cu Brad Pitt și iubita lui Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

A fost o apariție rară, dar binevenită a cuplului. Se presupune că cei doi sunt împreună de la sfârșitul anului 2022. În noiembrie 2022, perechea a stârnit pentru prima dată zvonuri că ar avea o relație, după ce au fost la un concert Bono în Los Angeles împreună cu prietenii Cindy Crawford și Rande Gerber.  

În noile imagini, Pitt și de Ramon nu au ezitat să își afișeze dragostea în timp ce se plimbau prin mulțime și se pare că li s-a oferit un tur. Cu doar câteva ore mai devreme, actorul s-a echipat pentru a merge pe pistă și a-și promova noul film.    

Filmul – în care joacă și Damson Idris – este produs în colaborare cu Formula 1 și filmat în timpul și în preajma weekendurilor de Grand Prix, oferind fanilor o privire de primă mână asupra întregii acțiuni. Se pare că Ramon a fost prezentă pentru a fi alături de iubitul ei. 

Brad și Ines o duc bine în relația lor”, a spus o sursă pentru ET. „Brad este fericit să o aibă alături și este concentrat pe viitor. El încearcă să nu lase grijile sau problemele din trecut să-l afecteze și apreciază cât de mult a crescut ca persoană și vrea să continue să facă acest lucru.” 

Despre relația lui Brad Pitt și Ines de Ramon 

Pitt a fost căsătorit anterior cu actrița Angelina Jolie din 2014 până în 2016 și au fost împreună timp de aproximativ 12 ani în total. Cei doi au împreună șase copii, Maddox, în vârstă de 22 de ani, Pax, în vârstă de 20 de ani, Zahara, în vârstă de 19 ani, Shiloh, în vârstă de 18 ani, și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 15 ani.  

Brad Pitt, acuzații dure din partea fiului său, PaxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

În ceea ce o privește, Ramon a finalizat divorțul de starul Paul Wesley din The Vampire Diaries în martie, la un an după ce Wesley a depus actele de divorț. Această cerere a venit la aproape cinci luni după ce s-au despărțit inițial în 2022, cu câteva luni înainte ca Pitt și de Ramon să fie văzuți pentru prima dată împreună. În septembrie 2022, reprezentantul lui Wesley a confirmat pentru ET că „decizia de separare este reciprocă și a avut loc acum cinci luni”, ceea ce ar fi plasat separarea lor în jurul lunii aprilie 2022. Wesley și de Ramon s-au căsătorit în august 2018.  

Potrivit unor surse, Pitt și de Ramon au început ca prieteni, dar prietenia lor a înflorit rapid în dragoste și s-au bucurat de timpul petrecut împreună ca un cuplu. 

Brad o place cu adevărat pe Ines și ia relația lor în serios. Nu se grăbește să treacă la următorii pași, dar se află într-un punct minunat și adoră să petreacă timp împreună. Ines este încântată și foarte atrasă de Brad”, a declarat o sursă.  

Sursa Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton