; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt: Angelina continuă să fie o fată rea

07 February 2012

Brad Pitt a declarat într-un interviu difuzat în timpul unui matinal de la postul american CBS că partenerea lui de viață, cu care vrea să se însoare în curând, Angelina Jolie, continuă să fie o fată rea în intimitatea casei lor, scrie uk.eonline.com.

Angelina Jolie, celebră pentru comportamentul ei temperamental, nu și-a pierdut „șarmul', spune Pitt.

“E în continuare o fată rea. Într-un fel minunat. Însă nu e ceva pe care îl arată în faţa publicului”, a declarat Brad Pitt în emisiunea de televiziune „CBS This Morning'.

Angie și copiii i-au schimbat viața

Viața pe care o trăiește alături de Angie și cei șase copii ai lor l-au transformat pe Brad Pitt, care se declară mulțumit de felul în care își împarte timpul între familie și carieră.

„Într-un mod ciudat, munca a devenit tot mai bună, pentru că îmi fac mult mai puține probleme referitor la asta. Vreau să spun că nu este atât de importantă precum familia', a explicat actorul nominalizat anul acesta la Premiile Oscar.

Cuplul Brangelina s-a obișnuit cu decalajul de fus orar, și chiar cu schimbarea foarte deasă a locuințelor. Mai mult, nici cei mici nu au rămas needucați în acest sens.

“Chiar s-au obişnuit cu decalajele orare şi cu mutatul într-o nouă casă, atât timp cât suntem împreună. Sentimentul de familie, de casă, rămâne intact. Au învăţat să îşi facă singuri bagajele şi acceptă faptul că sunt singurii vinovaţi dacă îşi uită pe undeva jucăriile sau încărcătoarele acestora”, a spus Pitt.

Recent, s-a scris că Angelina ar fi însărcinată din nou cu gemeni, dar informația nu a fost confirmată încă de reprezentantul actriței.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare