Homepage  / Vedete străine

Brad Pitt, acuzații grave din partea fiului său. Pax: „Te dovedești a fi o ființă îngrozitoare”

Brad Pitt, acuzații grave din partea fiului său. Pax: „Te dovedești a fi o ființă îngrozitoare”
22

de Roxana Mirea,

Lovitură puternică pentru Brad Pitt, chiar din partea fiului său, Pax. Acesta l-a numit pe celebrul actor „un nenorocit de clasă mondială” și l-a acuzat că îi face pe frații lui mai mici „să tremure de frică”. Mesajul a fost publicat de Pax acum ceva timp, însă de-abia acum a ieșit la iveală.  

Brad Pitt, acuzații dure din partea fiului său 

Fiul lui Brad Pitt, Pax, l-a numit pe tatăl său „un nenorocit de clasă mondială”, care îi face pe cei patru copii mai mici ai săi să „tremure de frică”, într-un discurs exploziv postat pe Instagram cu ocazia Zilei Tatălui din 2020. Declarații au fost de-abia acum postate de Daily Mail. 

„La mulți ani de Ziua Tatălui acestui nenorocit de talie mondială. Mereu te dovedești a fi o ființă îngrozitoare și disprețuitoare. Nu ai nicio considerație sau empatie față de cei 4 copii mai mici ai tăi, care tremură de frică în prezența ta. Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei tale, pentru că ești incapabil. Faci viața celor apropiați mie un adevărat iad. Tu poți spune lumii ce vrei, dar adevărul va ieși la iveală într-o bună zi. La mulți ani de Ziua Tatălui, ființă îngrozitoare”, ar fi scris Pax pe Instagram, potrivit sursei. 

Angelina Jolie l-a adoptat pe Pax de la un orfelinat din Ho Chi Minh City, Vietnam, în 2007. Avea trei ani și fusese abandonat când era nou-născut de către mama sa biologică, dependentă de heroină. Brad l-a adoptat în mod oficial în anul următor. 

Brad Pitt, acuzații dure din partea fiului său, PaxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Când Pitt, în vârstă de 59 de ani, și Jolie, în vârstă de 48 de ani, s-au despărțit în 2016, la doar doi ani după ce s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, în Franța, copiii au rămas cu mama lor, în contextul în care s-a raportat o altercație la bordul unui avion privat între Maddox, fiul cel mare, și tatăl său.  

Acum este clar că relația dintre Pax și Pitt este, de asemenea, tulbure, tânărul de 19 ani acuzându-și tatăl că i-a făcut viața „un iad” în extraordinarul scandal de pe rețelele sociale.  

Când a postat Pax mesajul acuzator la adresa lui Brad Pitt 

Pax a postat acest mesaj la adresa lui Pitt la Insta Story, pe contul său privat de Instagram, când avea 16 ani. El a postat și o fotografie cu Brad primind un Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru „A fost odată la… Hollywood”. 

O sursă a confirmat că acel contul privat îi aparține lui Pax. „Este contul pe care îl folosește pentru prieteni – mai ales pentru prietenii de la școală. Nu spune niciodată prea multe despre părinții săi, ține pentru el însuși, așa că a fost ceva neobișnuit.” 

Deși Pax a fost al treilea copil – după Maddox și Zahara – pe care Jolie l-a adoptat, el este cu un an mai mare decât Zahara.  

Cei patru copii mai mici, la care Pax s-a referit în postarea lui, ar fi Zahara, acum în vârstă de 18 ani, și cei trei copii biologici ai cuplului, Shiloh, în vârstă de 17 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 15 ani.  

Jolie și Pitt s-au cunoscut la filmările pentru „Mr. and Mrs. Smith”, în 2005, pe când el era încă căsătorit cu Jennifer Aniston. Ei au insistat la vremea respectivă că nu a existat nicio infidelitate, dar după ce a apărut o fotografie cu ei pe o plajă din Kenya cu Maddox, Aniston a cerut divorțul.  

Dar povestea lor de dragoste s-a destrămat în 2016, iar cuplul a fost implicat de atunci în lupte acerbe, mai ales privind custodia copiilor.

Angelina Jolie si Brad PittIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 22

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton