; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad pitt

Brad Pitt a uitat-o pe Angelina Jolie și a pus ochii pe tinerica Ella Purnell

19 October 2017

Conform surselor site-ului intouchweekly.com, se pare că Brad Pitt (53 de ani) a trecut peste povestea cu Angelina Jolie (42 de ani) și se apropie din ce în ce mai mult de actrița Ella Purnell (21 de ani), pe care ați văzut-o în „Maleficent' (2014) interpretând versiunea mai tânără a personajului jucat de Angelina Jolie.

 

Brad Pitt a fost atât de „uluit' de performanța tinerei Ella Purnell în filmul „Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi' / „Miss Peregrines Home for Peculiar Children' (2016) încât nu a putut scăpa șansa de a lucra cu Purnell prin intermediul companiei sale de producție, Plan B, pentru „Sweetbitter', un serial pe care actorul îl produce pentru Starz.

„Brad voia neapărat să o distribuie, iar Ella este incrdeibil de flatată de atenția pe care i-o acordă Brad', a explicat o sursă anonimă pentru In Touch. Dar tot sursa a mai dezvăluit că, prietenia înfiripată între Brad și Ella nu-i cade deloc bine Angelinei, care e „furioasă pe interesul acordat de Pitt lui Purnell și de faptul că a distribuit-o în serial. E absolut uluită de faptul că Pitt e interesat de cineva care a jucat versiunea adolescentă a ei într-un film'. Ca să nu mai vorbim de faptul că Jolie a ținut să precizeze că Purnell nu e decât cu 5 ani mai mare ca fiul lor Maddox (16 ani).

„Este o diferență de vârsă uriașă între ei și pentru toată lume e clar că această relație este o greșeală a crizei vârstei de mijloc', a mai spus sursa. Pe de altă parte, „atracția lui Brad nu e numai fizică, o consideră pe Ella amuzantă și extraordinar de talentată'. Tocmai pentru acest ultim aspect, actorul „se tot întâlnește cu Ella pentru a o pregăti pentru serial. Brad e convins că serialul va fi un hit, care va face din Ella o vedetă. Este numai o chestiune de timp până când Brad va duce relația la un alt nivel', a mai spus sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare