; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt a pus ochii pe un rol de asasin

17 August 2011

Deși Brad Pitt este ocupat până peste cap acum cu filmările la „World War Z', el a luat totuși o pauză pentru a negocia contractul pentru noul său rol mare, scrie totalfilm.com.

Revista Variety a fost cea care a dat publicității pentru prima dată informația că Pitt urmează să joace rolul unui temut asasin, în thriller-ul „The Gray Man'.

James Gray va fi producător, în timp ce Adam Cozad se va ocupa de scenariu- scenariu aflat pe „lista neagră' a filmelor care nu au fost realizate până acum.

Filmările ar putea începe devreme anul viitor. Regizorul vrea să realizeze o peliculă în care toată lumea să empatizeze cu personajul lui Pitt, un fost agent CIA devenit asasin profesionist, care devine ţinta unei corporaţii multinaţionale.

Filmul este bazat pe romanul omonim al lui Mark Greaney din 2009.

Proiectul este încă la nivel de discuţii, Brad Pitt urmând să ia o decizie doar după consultări cu nevasta :). Se pare că celebrul cuplu a ajuns să lucreze cu schimbul, preferând să alterneze perioadele în care lucrează şi stau cu copiii, astfel încât unul dintre ei să poată se se ocupe, în lipsa celuilalt, de ditamai familionul.

Familia Pitt – Jolie a închiriat un tren privat

În altă ordine de idei, Brad Pitt a închiriat nu de mult o fortăreață în Malta pentru mai sus menţionatul familion. Mai apoi şi-a descris familia ca o „unitate militară mobilă'.

Ca să demonstreze din nou ideea, actorul şi-a dus recent familia, dar şi echipa alături de care lucrează la „World War Z', cu un tren pe care l-a închiriat cu totul (!!!!), de la Londra la Glasgow.

Cei mai încântaţi de drumul cu trenul au fost copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei, care erau „zâmbitori și păreau foarte fericiți', a scris People.com.

Nu se ştie cât a costat toată călătoria cu trenul, dar „preţul depinde cât de departe se merge și de numărul de vagoane necesare, totul depinde de client”, a explicat purtătorul de cuvânt al companiei de la care Brad Pitt a închiriat trenul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare