; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt a închiriat o fortăreaţă din Malta

15 June 2011

Brad Pitt (47 de ani), Angelina Jolie (36 de ani) şi cei şase copii ai lor – Maddox (9 ani), Pax (7 ani), Zahara (6 ani), Shiloh (5 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (2 ani) – s-au cazat în fortăreaţa Guarena Palace pe perioada în care actorul filmează pentru pelicula „World War Z' în Malta, relatează femalefirst.co.uk.

Potrivit site-ului MaltaToday.com, clădirea fortificată din secolul al XVIII-lea este modestă şi era folosită de locuitorii satului Qrendi pentru a se proteja de piraţi.

Fortăreaţa a fost numită după cavalerul Bailiff Fra Pietro Francesco Rovero De Guarena. Acesta a cumpărat terenul în 1750 şi a construit edificiul pentru a se proteja de invadatorii arabi şi piraţii care atacau frecvent Malta.

Filmările pentru „World War Z' (scenariul este bazat pe cartea omonimă a lui Max Brooks, iar filmul este produs de Brad Pitt) încep în luna iulie.

Brad Pitt interpretează un agent al Naţiunilor Unite care străbate lumea pentru a sta de vorbă subravieţuitorii unui atac global al zombiilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare