; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt si Jennifer Aniston

Brad Pitt a fost printre invitații preferați ai lui Jennifer Aniston din „Prietenii tăi”

26 May 2021

Înainte de lansarea pe HBO Max a celebrului episod cu reîntâlnirea eroilor din „Prietenii tăi', protagoniștii serialului – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer – au fost întrebați care au fost vedetele lor preferate dintre invitații speciali care au apărut în cei zece ani de difuzare (între 1994 și 2004), scrie Yahoo Entertainment.

Printre numele menționate de cei șase actori s-au numărat Ben Stiller, Paul Rudd, Tom Selleck, Charlie Sheen, Sean Penn, Alec Baldwin, Isabella Rossellini, Gary Oldman, Teri Garr, Brooke Shields, Charlton Heston, Phil Collins și Jon Favreau, însă un singur nume le-a creat puternice nostalgii fanilor.

Jennifer Aniston (care și i-a amintit pe toți invitații și a povestit, printre altele, cum Phil Collins a adus-o pe platouri pe fetița lui de câțiva anișori, Lilly Collins, viitoarea vedetă din „Emily în Paris') a spus că Brad Pitt, fostul ei soț, a fost favoritul său dintre toți invitații speciali din serial. Actrița, care a jucat-o pe Rachel Green, a declarat pentru emisiunea de divertisment Access Hollywood:

„Brad Pitt mi s-a părut minunat, a fost fantastic'

Brad Pitt a fost invitatul special al episodului 9 din sezonul opt, „The One with the Rumor', difuzat în 2001, în care Monica (Courteney Cox) îl invita la cina de Ziua Recunoștinței pe Will (Brad Pitt), un fost coleg de liceu al ei și al lui Ross (David Schwimmer).

Monica nu avea habar că Will n-o putea suferi pe Rachel, care se purtase urât cu el în liceu, pe vremea când era obez. Acesta făcea chiar parte dintr-un club numit „O urâm pe Rachel Green', care avea doi membri: Will și Ross, și care împrăștiase zvonul că Rachel e hermafrodită.

Brad Pitt și Jennifer Aniston erau deja căsătoriți la vremea aceea și aveau să treacă peste patru ani (în 2005) printr-un divorț foarte mediatizat, în urma căruia cei doi foști soți au declarat însă că nu-și poartă ranchiună.

Apropo de prietenie, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer au legat, într-adevăr, o prietenie strânsă și în afara platourilor.

Matthew Perry a declarat, tot pentru Access Hollywood, că „a existat chiar un pact prin care ne promiteam să rămânem prieteni orice ar fi, pentru că dacă această relație s-ar fi stricat, nici filmările nu ar fi mers bine. Ne-am împrietenit cu adevărat și suntem foarte apropiați și astăzi', a mai spus actorul în cadrul aceleiași emisiuni.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare