; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt a dat petrecerea burlacilor la Cannes

24 May 2012

Brad Pitt a pășit și anul acesta pe covorul roșu de la Cannes, pentru promovarea peliculei „Killing Them Softly'. Tocmai pentru a sărbători ecranizarea filmului în timpul festivalului, dar și în lipsa Angelinei Jolie, actorul a petrecut o noapte întreagă.

Petrecerea, la care toată lumea invitată a venit îmbrăcată la patru ace, a avut loc la o vilă de pe Croazetă. Printre invitați s-au numărat Ray Liotta, Chris Tucker, dar și P. Diddy, care a ciocnit cu toți cei prezenți înainte de a se retrage pe yacht-ul său.

Martorii prezenți la petrecere au spus că, de la un moment dat, lumea nu mai vorbea despre film, ci îl sărbătorea pe proaspătul logodit Brad Pitt.

Nunta nu va avea loc vara asta?!

„Având în vedere apropierea nunții lui Brad, totul a început să arate repede ca o petrecere a burlacilor, cu sticle de whisky Johnnie Walker de 390 de dolari bucata și o grămadă de țigarete. A fost cu siguranță o noapte pe care Brad și-o va aminti mereu', a declarat un martor pentru Usmagazine.com.

Brad Pitt a cerut-o în căsătorie pe Angelina Jolie în luna aprilie. Deși se zvonea că au ales deja data nunții, Pitt a declarat, în timpul unei conferințe de presă organizată la Cannes, că nunta lor nu va avea loc, așa cum se zvonea, la vară.

„Vă spun sincer că până în prezent nu am stabilit nicio dată', le-a declarat actorul ziariștilor. „Sper ca egalitatea tuturor în ceea ce privește căsătoria va fi recunoscută în SUA, înainte de nunta noastră', a mai ținut să precizeze Brad Pitt, referindu-se din nou la căsătoriile între persoanele de același sex.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare