Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

22483436 0 image a 5_1576821375095

Brad Pitt a dat o petrecere mare pentru fiica lui, Shiloh, la care au venit toți cei șase copii

2 June 2020

Pe 27 mai, Shiloh, primul copil biologic al lui Brad Pitt cu Angelina Jolie, a împlinit 14 ani, iar actorul a organizat o petrecere mare, cu pizza, la casa lui din Los Angeles, la care au participat toți cei șase copii ai cuplului, inclusiv Maddox, care nu a vorbit cu tatăl său o perioadă bună după divorțul părinților din 2016.

 

„Brad și-a dorit foarte mult ca ziua lui Shiloh să fie una specială, așa că a plănuit-o ceva timp. Are un cuptor imens pentru pizza la casa lui și i-a pregătit mâncarea ei preferată, alături de tort și cadouri', au povestit surse pentru The Sun.

Shiloh a fost însoțită de toți frații ei la petrecere: gemenii Knox și Vivienne, 11 ani, Zahara, 15, Pax, 16, inclusiv de fratele cel mare, Maddox, 18 ani, care e student în Coreea de Sud, și care a avut o relație dificilă cu tatăl său la momentul despărțirii părinților lui.

 

„Ziua lui Shiloh i-a adus împreună cu adevărat și ea avut o mulțime de cadouri în acea zi', au adăugat aceleași surse.

 

Unul dintre prietenii lui Pitt, care este editor de film, i-a făcut un montaj cu mesaje de la prieteni și membri ai familiei, pe care nu i-a văzut de mult timp, din cauza pandemiei. Shiloh, care este foarte pasionată de fotografie, a primit de la tatăl ei un aparat Polaroid vintage, dar și lecții de chitară cu un chitarist într-un studio profesional.

Cei șase copii ai lui Pitt au stat, în aceste vremuri, la casa mamei lor din Los Angeles, aflată la câteva minute de cea a tatălui.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare