; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

22483436 0 image a 5_1576821375095

Brad Pitt a dat o petrecere mare pentru fiica lui, Shiloh, la care au venit toți cei șase copii

02 June 2020

Pe 27 mai, Shiloh, primul copil biologic al lui Brad Pitt cu Angelina Jolie, a împlinit 14 ani, iar actorul a organizat o petrecere mare, cu pizza, la casa lui din Los Angeles, la care au participat toți cei șase copii ai cuplului, inclusiv Maddox, care nu a vorbit cu tatăl său o perioadă bună după divorțul părinților din 2016.

 

„Brad și-a dorit foarte mult ca ziua lui Shiloh să fie una specială, așa că a plănuit-o ceva timp. Are un cuptor imens pentru pizza la casa lui și i-a pregătit mâncarea ei preferată, alături de tort și cadouri', au povestit surse pentru The Sun.

Shiloh a fost însoțită de toți frații ei la petrecere: gemenii Knox și Vivienne, 11 ani, Zahara, 15, Pax, 16, inclusiv de fratele cel mare, Maddox, 18 ani, care e student în Coreea de Sud, și care a avut o relație dificilă cu tatăl său la momentul despărțirii părinților lui.

 

„Ziua lui Shiloh i-a adus împreună cu adevărat și ea avut o mulțime de cadouri în acea zi', au adăugat aceleași surse.

 

Unul dintre prietenii lui Pitt, care este editor de film, i-a făcut un montaj cu mesaje de la prieteni și membri ai familiei, pe care nu i-a văzut de mult timp, din cauza pandemiei. Shiloh, care este foarte pasionată de fotografie, a primit de la tatăl ei un aparat Polaroid vintage, dar și lecții de chitară cu un chitarist într-un studio profesional.

Cei șase copii ai lui Pitt au stat, în aceste vremuri, la casa mamei lor din Los Angeles, aflată la câteva minute de cea a tatălui.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare