; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt a comis-o! Angie l-a prins cu marijuana

30 August 2011

Angelina Jolie l-a prins pe soțul ei Brad Pitt (47) fumând marijuana. Și nu s-a întâmplat o dată, ci de două ori. Presa străină vorbește despre o ceartă monstru care ar fi avut loc în familia Pitt-Jolie. Acum, Brad este urmărit de aproape de consoarta lui.

National Enquirer a scris că Angelina a fost surprinsă de faptul că Brad nu a ascultat-o, și a început din nou să fumeze marijuana. Deși actorul și-a cerut scuze în repetate rânduri, Angelina nu și-a schimbat părerea despre viciul soțului ei.

„Angelina a început să urască pauzele de fumat ale lui Brad și ei avut multe de pătimit de pe urma acestei pasiuni a lui în ultimii ani', a spus un apropiat al cuplului, citat de revista americană.

„Ea a simțit mereu că e un obicei rău, și nu poate să suporte atitudinea lui Brad atunci când fumează. Poartă aceleași haine mai multe zile la rând și Angelina simte că nu mai este atent la nimic', a completat sursa.

Marijuana, o pasiune mai veche a lui Brad Pitt

Obiceiul lui Brad Pitt de a fuma marijuana a ieșit prima oară la lumină în urmă cu zece ani, pe vremea când era însurat cu Jennifer Aniston. Odată căsătorit cu Angelina Jolie, Brad a fost obligat să renunțe la țigări, cel puțin în interiorul caselor lor din Franța, New Orleans și California. A fost o primă încercare a lui Jolie de a-și apăra copiii de fumatul pasiv, atât de nociv și periculos.

Cu timpul însă Brad a început să se furișeze pentru a se bucura de țigările lui cu marijuana, scrie National Enquirer. El folosea uneori chiar cabina lui de filmare, care se află destul de departe de casă, tocmai pentru ca Angelina să nu ajungă ușor la el.

Se pare că Brad Pitt petrece mult timp acolo, alături de un prieten, mai multe țigări cu marijuana, niște beri și alte țigări normale, cu scopul de a scăpa de stresul cotidian.

Ce o supără cel mai mult pe Angelina este că soțul ei a mințit-o, dar și că le dă un exemplu negativ copiilor lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare