; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bracamontes şi Levy ar putea juca din nou împreună

28 May 2010

Jacqueline Bracamontes şi William Levy, protagoniştii serialului Predestinaţi' difuzat în prezent de Acasă, ar putea juca împreună din nou într-un episod din cel de-al treilea  sezon al serialului Mujeres asesinas' (Femei asasine'), producţie foarte populară în Mexic.

Ştirea nu a fost încă confirmată de producătorii respectivului serial, însă se ştie că Jackie va interpreta rolul Irmei, o femeie căsătorită care nu are un trai prea fericit. Ea are o problemă cu soţul ei, care pur şi simplu o înnebuneşte. În momentul în care el devine distant, Irma este în stare de crimă', a declarat Bracamontes. Eu nu aş omorî pe nimeni nici în filme, însă nu am ce face, e parte din meseria mea', a mai spus actriţa în vârstă de 30 de ani despre noul ei personaj. Rolul soţului va fi interpretat de actorul Alejandro Tommasi care s-a arătat foarte încântat să joace alături de Jacqueline.

De asemenea, producătorul serialului Mujeres asesinas', Pedro Torres, a dezvăluit faptul că şi Thalia a acceptat să apară într-un episod în noul sezon.

Alte detalii interesante despre Jacqueline Bracamontes şi William Levy (cuplul preferat al producătoarei de telenovele Carla Estrada) puteţi citi în noul număr al revistei TV Satelit, care apare sâmbătă, 29 mai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare