; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florian Munteanu Creed 2

Boxerul român Florian Munteanu va juca alături de Sylvester Stallone în filmul „Creed 2”

18 January 2018

Actorul Sylvester Stallone (71 de ani) a anunţat marţi că boxerul român Florian Munteanu (27 de ani) va juca alături de el în filmul „Creed 2', informează Variety.

„Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu pentru rol! 1,92 metri, 111 kg de talent', a scris Sylvester Stallone pe rețelele de socializare.

Munteanu nu a întârziat să îi răspundă că e „o uriaşă onoare' pentru el să primească rolul. 

Boxerul român Florian Munteanu va juca alături de Silvester Stalone în filmul „Creed 2'

Florian va avea unul dintre rolurile principale, acesta urmând să îi dea viață fiului lui Ivan Drago, interpretat de actorul Dolph Lundgren. În peliculă, românul va fi adversarul lui Michael B. Jordan.

Scenariul filmului este scris Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, pe baza personajelor din franciza de succes “Rocky”.

Sylvester Stallone şi Tessa Thompson (care va juca rolul Biancăi) vor reveni şi ei în partea a doua a peliculei. Prima parte a seriei a avut o nominalizare la Oscar la categoria pentru „cel mai bun rol secundar' și a câștigat un Glob de Aur.

Potrivit sursei menționate, filmările ar urma să înceapă în primăvara acestui an, iar marea premieră este programată în Statele Unite pentru 21 noiembrie 2018.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare