; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Botezul printesei Charlotte 712x475

Botezul prinţesei Charlotte. 7 detalii despre creştinarea celui de-al doilea copil al cuplului Kate şi William

06 July 2015

Ducele și ducesa de Cambridge și-au botezat al doilea copil, pe micuța prinţesă Charlotte, duminică, în biserica Saint Mary Magdalene din Sandringham, în apropiere de reşedinţa din provincie a părinţilor săi, Anmer Hall, scrie CNN.

[Not a valid template]

La slujba religioasă a luat parte numai familia regală, dar a avut loc şi un moment dedicat celor care au dorit să asiste la eveniment, în afara bisericii.

“Ducele şi Ducesa de Cambridge vor fi încântaţi să-i salute pe toţi cei care asistă la eveniment în spaţiul din jurul bisericii. Ducele şi Ducesa de Cambridge mulţumesc tuturor pentru mesajele şi urările de bine pe care le-au primit de la naşterea prinţesei Charlotte, multe dintre ele chiar de la oamenii din ţinutul Norfolk”, a anunțat, încă de săptămâna trecută, într-un comunicat, familia regală.

kate_middleton_prince_william_baby_princess_1_jt_150502_4x3_992

Prinţesa Charlotte s-a născut pe 2 mai la maternitatea spitalului St. Mary din Londra. Ocupând locul al patrulea în ordinea de succesiune la tronul britanic, ea a primit la câteva zile după naştere titlul oficial de Alteţa Sa Regală Prinţesa Charlotte Elizabeth Diana de Cambridge.

Te-ar putea interesa și:

Au apărut primele fotografii cu Prinţul George şi Prinţesa Charlotte | FOTO

Kate şi William au ales numele Prinţesei de Cambridge: Charlotte Elizabeth Diana

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare