; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Botezatu şi Adelina Pestriţu, în plasa lui Negru

13 March 2011

Dan Negru va prezenta un nou sezon din Plasa de stelePe 13 martie, regele divertismentului, Dan Negru, revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Plasa de stele'. Show-ul care a păcălit sute de vedete din România şi a înregistrat audienţe de top va fi difuzat în acest sezon duminica, de la 20.20.

Prima ediţie din acest sezon a emisiunii Plasa de stele' are ca victime' două vedete foarte iubite si populare: Cătălin Botezatu şi Adelina Pestriţu.

Declarând în repetate rânduri că a avut relaţii cu femei căsătorite, Bote cade în propria plasă: este agresat de familia unui mire care îl acuză că este motivul pentru care mireasa lui a fugit chiar de la nuntă.

Adelina Pestritu a fost, din nou, victima unei farse făcută de echipa emisiunii. Sub pretextul unei  şedinţe foto,  frumoasa brunetă s-a confruntat cu o situaţie cel puţin bizară: s-a trezit încuiată într-o baie plină de spumă.

Aceasta nu este prima oara când Adelina pică în plasă. Anul trecut, sub pretextul că se va întâlni cu o echipă de producatori francezi pentru a deveni imaginea unei creme speciale, Adelina a avut parte tot de o situaţie dificilă. Surpriza a fost însă una de proporţii în momentul în care a văzut efectele cremei pe o actriţă, bineînţeles complice în farsă. Pentru ca pielea actriţei să arate arsă a fost necesar un machiaj special care a durat două ore.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare