; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Modelele lui Botezatu, la Castelul Huniazilor

07 April 2011

Next Top Model Ep _Castelul CorvinilorPentru cea de-a zecea ediţie a emisiunii Next Top Model', difuzată joi, 7 aprile, de Antena 1, echipa de producţie a ales unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură gotică din Transilvania: Castelul Huniazilor.

Cu această ocazie, designerul a creat haine şi accesorii speciale. Cătălin a organizat totul până în cele mai mici detalii, iar concurentele au fost nevoite să schimbe nu mai puţin de patru ţinute purtând semnătura sa.

Deşi au trebuit să defileze atât în interiorul cât şi în exteriorul castelului, la o temperaturã de -10 grade, fetele învăţaseră deja din experienţele anterioare din Laponia cum să facă faţă unei astfel de situaţii extreme şi au dovedit, în sfârşit, o atitudine profi. Doar Ema i-a atras atenţia lui Cătălin întârziind la machiaj. Emoţiile sunt din ce în ce mai mari pentru cele care aspiră la titlul de Next Top Model' pentru că, la finalul acestei ediţii, vor rămâne trei în concurs.

La Castelul Corvinilor fetele au avut o altă probă: am încercat să recreem acea poveste a lui Dracula şi am lucrat la fiecare detaliu: ore în şir la machiaj, aranjarea sălii. O masă lungă – la un capăt Dracula (un fotomodel) – sfeşnice, şoareci, jilţuri, e o nebunie. Chiar şi cazarea am ales-o într-un anume fel: un conac cu tradiţie din Haţeg, care are nişte camere personalizate exact pe stilul show-ului nostru. Camera englezească te duce cu gândul la acel avocat londonez al lui Dracula, camera tradiţională te duce cu gândul la români, la femeia din România, apoi camera transilvanã unde am cazat-o pe Emma, care e minoră, virgină şi la propriu şi la figurat. Ea urma să intre în acest film al lui Dracula, să cadă în vrăjile lui, scenariu de film de care m-am ocupat eu, cu suportul echipei', ne-a declarat Cătălin.

Vedeţi aici ce ţinute marca Cătălin Botezatu vor purta azi, 7 aprilie, concurentele de la Next Top Model':

Next Top Model 6

Picture 1 of 15

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare