; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concurentele de la „Next Top Model”, puse la slăbit

16 February 2011

next top model 1Rămase în competiţie pentru statutul de top model, concurentele de la „Next Top Model by Cătălin Botezatu' trebuie să ajungă să aibă un corp perfect. Şi pentru că nu este suficient să ai gene bune pentru a avea o siluetă de invidiat, Cătălin Botezatu le-a trimis pe fete la sală.

Lux, locaţii exotice, petreceri mondene, şedinte foto inedite sunt doar o parte dintre promisiunile show-ului „Next Top Model by Cătălin Botezatu', difuzat de Antena 1 în fiecare joi de la ora 20.20.

Dacă telespectatorii se pot bucura de acestea fără alte eforturi, pentru concurente există şi reversul medaliei: disciplină, ambiţie şi, mai ales, multă muncă. Aceasta din urmă include şi antrenamentele sportive pe care fetele vor trebui să le facă pentru a avea un corp de top model.

poza1Pentru cel de-al treilea episod al competiţiei, difuzat joi, 17 februarie, concurentele au mers să se antreneze la World Class. Atent îndrumate şi supravegheate de instructori, concurentele au făcut exerciţii de aerobic, spinning sau fitness, lucru care nu s-a dovedit prea simplu, cu atât mai mult cu cât antrenorii nu au cedat scuzelor sau rugăminţilor prin care fetele încercau să se sustragă de la antrenament. Nici nu au vrut să auda de pretexte precum „mi-a scăzut glicemia', „am amigdalele scoase şi respir greu' sau „nu port sutien si mă dor sânii'.

Provocările lansate de Cătălin Botezatu pentru fetele de la „Next Top Model' nu se opresc aici. Şi în emisiunea de joi, 17 februarie, fetele vor fi protagonistele unei şedinţe foto senzaţionale. Dacă în episodul trecut s-au lăsat fotografiate la Grădina Botanică, printre şerpi, scorpioni, şobolani şi alte vietăţi, nici acum nu vor scăpa prea usor. Vor face însă şi progrese.

Tot în acest episod, Mirela Vescan le va învăţa pe fete cum să se machieze, iar Ana Catharina, manechin brazilian, le va învăţa să defileze pe catwalk.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare