; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO:Cătălin Botezatu îşi mărită modelele în Tunisia

08 December 2011

După o zi întreagă de pregătiri pentru marele pas, protagonistele Next Top Model îmbracă straiul tradiţional tipic mireselor tunisiene. Diseară, de la 20:20, telespectatorii Antena 1 vor descoperi  în locul senzualelor concurente Next Top Model patru mirese tunisiene, costumate până-n dinţi şi aşteptându-şi cuminţi alesul.

Pentru acest moment extraordinar echipa Next Top Model  a ales o locaţie de vis din nordul Tunisiei – exoticul oraş Sidi Bu Said. Casa care îi găzduieşte în acest moment unic pe protagoniştii Next Top Model aparţine unei familii de vază din oraş care a ales să îşi transforme mai bine de jumătate din proprietate în muzeu pentru a le dezvălui astfel vizitatorilor tradiţia, portul şi arhitectura specifică zonei.

După turul de onoare, care dureazã mai bine de o orã, ziua de lucru abia începe pentru concurentele Next top Model. O mulţime de surprize le aşteaptã, le avertizeazã surâzãtor Bote.

Faptul că vor deveni astăzi mirese nu mai este o surpriză, dar dacă se aşteptau cumva să îmbrace rochii albe elegante şi văluri diafane precum deunăzi în prezentarea Laurei Olteau, iată că s-au înşelat. Portul tradiţional de nuntă tunisian le lasă fără suflare, şi la propriu, şi la figurat. Are mai bine de 10 kilograme şi este cum nu se poate mai pestriţ şi mai înzorzonat.

Fetele abia pot sã respire sub greutatea hainelor şi podoabelor, iar Cãtãlin le cere graţie şi senzualitate pentru o şedinţã foto de neuitat.

Mai jos, o galerie foto de la filmări:

dsc_2145

Picture 1 of 14


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare