; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Botezatu îşi caută soţie în direct la Antena 1

08 July 2010

Unul dintre cei mai curtaţi bărbaţi ai României, Cătălin Botezatu a acceptat anul acesta provocarea Antenei 1 de a-şi căuta sufletul pereche într-un show senzaţional.

.

Cătălin Botezatu la Burlacul

Cătălin Botezatu are de unde alege...

Ca orice burlac care se respectă, Bote îşi va petrece vara într-o atmosferă extravagantă împreună cu 22 de domnişoare. Cum drumul până la cuplul perfect e anevoios, fetele vor trebui să facă tot posibilul pentru a dovedi că locul lor este alături de celebrul creator de modă. Începând cu 8 iulie, în fiecare joi, de la 20.30, publicul îl va putea vedea pe Cătălin Botezatu în ipostaze noi, lăsându-se treptat cucerit de ideea perechii potrivite.

Show-ul “Burlacul” va fi bineînţeles în ton cu personajul său principal, cum altfel decât spectaculos: limuzine luxoase, rochii de gală, croaziere de vis, petreceri private, golfuri pustii, plaje exotice. Pentru ca prima întâlnire să fie perfectă, limuzinele domnişoarelor vor fi conduse către Palatul Ştirbei unde vor fi întâmpinate de Cătălin.

Petrecerea va începe, şampania va curge, lumânările se vor aprinde, competiţia va debuta cu rafinament şi multe surprize. Fiecare întrevedere va fi o nouă aventură. Petrecerile în spumă, serile în restaurante luxoase sunt doar câteva dintre surprizele cu care Bote va impresiona domnişoarele înscrise în concurs. La finalul ediţiei, Cătălin va trebui să ia o decizie importantă. Într-o ceremonie fastuoasă, doar o parte din concurente îl vor însoţi în următoarea etapă. Selecţia va continua până când  o singură domnişoară îi va rămâne alături.

.

1. CORINA COSTACHE

Corina are 26 de ani şi locuieşte în Constanţa. Lucra ca PR la o agenţie. În momentul în care a aflat că are şansa să lupte pentru inima lui Bote, şi-a dat demisia şi a spus că mizează totul pe o carte: vrea să câştige inima burlacului.

2. IOANA ELENA DUMITRU

Ioana este asistent universitar la Facultatea de Psihologie din Ploieşti. Are 26 de ani, este plină de viaţă, are multe de spus, plină de sine şi…filosoafă.  Nu vrea să fie în faţa bărbatului caprioară rănită', ci mai degrabă un vânător ca el.

3. NINA CHETA

Nina are 30 de ani, este din Oradea, se pregăteşte să fie avocat şi deţine momentan un mic magazin de haine. Consideră că este o tipă frumoasă, deşteaptă, puternică, cochetă, elegantă. Spune că pentru frumuseţe ar face…aproape orice. Visează să se mărite cât mai curând.

22 de domnişoare care aspiră la un loc în inima lui Botezatu

4. ANCA ALESUTAN

Anca este din Zalău şi are 30 de ani. Este pasionată de folclor, arheologie şi tot ceea ce înseamnă vechi. Este în căutarea sufletului pereche.

5. SIMONA TUDOR

Simona este veselă, simpatică, deloc supărăcioasă, comunicativă. Este din Bucureşti şi este studentă. Are 23 de ani. Crede cu tărie că şi în viaţa reală există dragoste ca în poveşti.

6. CRISTIANA SZABO

Cristiana Szabo are 26 de ani şi este din Bucureşti. Este în căutarea  unei iubiri extraordinare. Este extrem de emotivă, are momente de blocaj când nu mai poate să scoată un sunet din cauza emoţiilor.

7. JUSTIANA MATA

Are 26 de ani şi este din Bârlad. Este o fire romantică, scrie poezii, dar în acelaşi timp foarte posesivă şi pasională.  A fost dezamagită în dragoste, dar nu şi-a pierdut încrederea că îşi va găsi jumătatea.

8. ALINA GOLEA

Alina este din Craiova, are 31 de ani şi este dansatoare profesionistă. Este comunicativă, îndrăzneaţă şi veselă. Îşi caută marea iubire – un bărbat puternic, care să aibă grijă de ea.

9. ADRIANA TATARU

Are 23 de ani, este din Tecuci, dar locuieşte momentan în Bucureşti. Este studentă la ASE. Consideră că cea mai puternică armă a sa este privirea…verde. Merge la sală des şi practică sau….încearcă să practice K1 şi tae bo.

10.  MIHAELA CRAIU

Are 23 de ani, este din Bucureşti, îşi doreşte să devină asistent medical. Consideră că nu are defecte, dar nici perfectă nu e. Este timidă şi uşor intimidabilă.

Botezatu va avea de luat o decizie dificilă la showul de la Antena 1

11. CRISTINA SIMION

Cristina este din Republica Moldova, dar locuieşte momentan în Bucureşti. Este rebelă şi nonconfirmistă, acţionează întotdeauna  sub impresia primului impuls şi nu regretă. Dar, cu toate astea, ea spune ca ar renunţa la carieră pentru dragoste. Asta dacă ar avea o carieră….Momentan este şomeră.

12.  VIOLETA BABILIUC

Violeta este o femeie copil, cu un trup de invidiat, simpatică şi volubilă. Are 24 de ani, şi este din Timişoara. Îi place să danseze, să deseneze în creion şi să călătorească. Susţine că este: frumoasă, deşteaptă, cu simţul umorului, spontană şi …modestă.

13.  ROXANA ROBOTIN

Roxana crede că sex appeal-ul este cea mai puternică armă. Are 23 de ani şi este din Satu Mare. Momentan este studentă la Bucureşti- masterandă ştiinţe economice. Este ambiţioasă, determinată, încăpăţânată şi îşi doreşte un bărbat aşişderea.  S-a gândit că Botezatu ar putea fi bărbatul care s-ar putea încadra în tiparul pe care îl caută. A simtit că cineva i-a aruncat manuşa şi s-a simţit datoare să o ridice.

14.  MIHAELA STANCIU

Mihaela are 29 de ani şi s-a născut în Botoşani, dar locuieşte momentan la Milano. Vrea un bărbat care să o iubească mult, mult! A spus că deşi nu credea posibil, s-a îndrăgostit foarte repede de Cătălin şi are fluturaşi în stomac'.

15.  ANDRADA ERSEK

Andrada are 23 de ani şi este născută în Dej, dar momentan locuieşte în comuna Gherla din apropierea Clujului.  A terminat facultatea de business din Cluj şi lucrează ca funcţionar public la primaria din Gherla. Principala ei calitate susţine că ar fi faptul că este descurcăreaţă şi cade întotdeauna în picioare'. Asteaptă să fie remarcată şi nu vrea să facă ea primul pas.

16.  ALINA MIHAILA

Alina are 25 de ani şi locuieşte în Bucureşti, dar este de loc din Piteşti. Este studentă la actorie în anul întâi. Defecte asumate:gelozia şi cochetăria. Pretext participare: aş fi vrut să mă găsească el pe mine, dar nu mai am răbdare. Vreau să-l descopăr pe EL, de aceea îmi doresc să particip'.

17.  ALINA BIANCA CSIKI

Alina are 31 de ani, este din Braşov şi lucrează ca moderator al unei emisiuni pentru cinefili la un post local. Este totodată şi event manager în cadrul unei companii de organizări evenimente. Se descrie drept un personaj interesant, o fetiţă femeie, cu farmec personal, înnebunită după frumos, cu tendinţa de a evolua'.

18.  ROXANA CODREANU

Roxana are 25 de ani şi locuieşte în Râmnicu Vâlcea, are master în poliţie' (a absolvit Academia de Poliţie), dar, surprinzător este arbitru de handbal. Cea mai mare pasiune a ei este sportul.

19.  OANA MELANIA POTLOG

Are 23 de ani şi…. încearcă marea cu degetul. Este sensibilă şi îi place dansul, sportul şi adora vacantele in afara tarii.

20.  CRISTINA MANTU

Cristina are 23 de ani şi locuieste în Bucureşti. Crede în dragoste la prima vedere şi în poveşti cu Făt Frumos'. Adoră animalele. L-a cunoscut pe Cătălin Botezatu la un eveniment. S-a îndrăgostit de el încă de pe atunci.

21.  ALEXANDRA EPURE

Alexandra se mândreşte că a participat la mai multe filmări mai mult sau mai puţin îmbrăcată, ultima fiind un documentar pentru HBO unde a fost nud. Este în căutarea unui bărbat profund care să o poată înţelege.

22.  CARLA SUTEU

Carla are 35 de ani şi locuieşte în Braşov. Are o fetiţă de 9 ani, căreia îi este mai mult soră decât mamă. Îşi doreşte un bărbat care să o iubească, dar totodată un partener de viaţă care să îi accepte copilul, să-l iubească şi să-i fie aproape.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare