; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Botezatu duce concurentele în Turcia

15 July 2010

Catalin şi-a surprins pretendentele cu un peisaj inedit şi un BMW decapotabil

Urmăriţi astăzi, 15 iulie, pe Antena 1 aventurile din Turcia ale celebrului creator alături de cele 12 concurente rămase în concursul Burlacul'.

Reality-show-ul Burlacul' de la Antena 1 a făcut senzaţie încă din prima seară de difuzare fiind lider de audienţă. Astfel pe 6 iulie, la Palatul Ştirbei, extravagantul designer a făcut cunoştinţă cu cele 22 de domnişoare dornice să-l convingă să renunţe la viaţa de burlac.

Fiecare dintre ele a încercat să-l convingă cu un zâmbet, cu o replică inteligentă, cu o floare sau cu un sărut. Din 22 de concurente, Bote a trebuit însă să elimine 10. Dacă la prima întâlnire cu frumoasele pretendente la inima sa, Cătălin a venit cu un superb Ferrari roşu, la a doua, el nu se dezice şi le întâmpină pe acestea tot într-o decapotabilă.

Şi pentru că Botezatu a promis încă de la început că o să vedem la Burlacul' femei frumoase, maşini luxoase, dar şi peisaje de vis, acţiunea se mută în episodul de astăzi, 15 iulie, în Turcia. Odată ajunse în Antalya, cele 12 fete rămase în concurs au fost invitate la întâlnirea cu burlacul.

Aşa cum era de aşteptat, Botezatu nu a putut renunţa la oportunitatea de a-şi cuceri pretendentele cu o surpriză care să pună în valoare stilul său de viaţă excentic. Cadrul pe care Bote l-a ales pentru a se prezenta în faţa domnişoarelor a fost o autostradă suspendată deasupra Mării Mediterane. Cum vremea în Turcia era plăcută, Botezatu a ales pentru această întrevedere o maşină decapotabilă. De data aceasta, el a condus un BMW negru de senzaţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare